NO
Tilbudskode.com – Finn ditt Tilbud eller Tilbudskode til Norske nettbutikker.
 

Shell Mastercard Rabattkoder & Tilbud! - www.shellmastercard.no

Store RSS

Shell Mastercard

Shell Mastercard er kortet som både gir deg alle fordelene til et kreditt kort og gode rabatter på drivstoff og kjøp på alle Shell stasjoner. Kortet er enkelt å administerer med en egen nettside hvor du kan sjekke saldo og mange forskjellige ekstra funksjoner.


Med Shell MasterCard får du i tillegg til 40 øre i rabatt på hver liter du handler hos Shell, også 1% bonus på alt annet du handler! Det lønner seg alltid å ha Shell MasterCard! Vi på tilbudskode.com hjelper deg også med å samle de beste tilbudene, rabattene og kampanjene på Shell MasterCard, slik at du kan spare enda mer på dette gode kredittkortet.


Sjekk alle fordelen du får med Shell Mastercard i dag! Det er enkelt å søke om dette kortet, du fyller enkelt inn dine personalia på nettsiden, og vil få umiddelbar tilbakemelding på om du kvalifiserer for kortet.

 

Aktive Tilbud

På nåværende tidspunkt 0 aktive kampanjer

Beklager, ingen kuponger funnet

Et Mastercard kan være nyttig når man vil utsette betalingen litt og ha litt ekstra penger akkurat når du trenger det. Men der mange kredittkort tilbyr kun enkel kreditt, får du så mye mer med et Shell Mastercard:

Du får inntil 75 000 kr i kreditt

40 øre i Trumf bonus per liter drivstoff fylt hos Shell

1 % Trumf bonus på alle andre varer

Tilgang til egen fordelsportal med ulike kampanjetilbud gjennom året

Kan brukes trygt verden over

50 dagers rentefritt betalingsutsettelse

Gebyrfri varekjøp

Ingen årsavgift eller etableringsgebyr!

Sjekk alle de gode tilbudene og alle de andre vilkårene hos Shell Mastercard.

Foruten alle fordelene, hjelper vi på tilbudskode.com deg med å finne de beste avtalene, tilbudene og kampanjene på Shell MasterCard, slik at du kan spare enda mer penger.

Shell Mastercard er en del av IKANO Bank. IKANO Bank er eid av IKEAs grunnlegger, og ble etablert i Norge i 1991. De har lang erfaring med kredittkort, og leverer ulike kredittkortløsninger. Med Shell MasterCard kan du altså føle deg trygg på at du har en god og solid bank i ryggen som lever og leverer for deg.

Med din egen side på Shell, får du full oversikt over dine bruk av kortet, samt alt du har opptjent av bonuser. Du kan også administrere dine faktura og tilbakebetalinger og bonuser på denne siden.

Har du spørsmål om bruk eller bestilling av kortet, kan du ringe Shell Mastercard på telefon eller selvfølgelig sende de en epost. Her står glade kundemedarbeidere klare for å hjelpe deg med alle dine spørsmål.

 
 

Upålitelige tilbud

På nåværende tidspunkt 1 upålitelige tilbud

Kampanjeside hos Shell Mastercard