SITE_CODE
Rabatkode - Tilbud, Rabatter & RabatKoder
 

Seasons of Scandinavia Kupongkode & Erbjudanden! - www.seasons.no/

Store RSS

Seasons of Scandinavia Planlegger du å oppgradere din balkong, bakgård eller veranda? Da har Seasons of Scandinavia salg på utemøbler, slik at du stolt kan invitere venner og kjente på grillfest i hagen. Målet deres er å gi en hyggelig atmosfære der du kan trives og føle deg hjemme. Møblene er tilpasset nettopp våre værforhold og korte sommere, så du slipper å bekymre deg når solskinnet går over til regn. Varene er både fleksible og robuste, med moderne rene linjer og et behagelig materiale, slik at du kan være komfortabel. Trenger du en ny grill før du inviterer folk over? Seasons of Scandinavia har rabatter på diverse griller, og tilbyr forskjellige størrelser som passer for enhver anledning.

Seasons of Scandinavia gir deg gratis frakt, om du bor på øslandet. Da får du gratis levering på alt du trenger av hagepaviljonger, parasoller, utemøbler, griller og markiser levert rett til din dør. Dermed er du klar for nye minner og gode tider i din hage, balkong eller bakgård.

 

 

Active Coupons

Currently 1 active coupons

Gratis frakt från Seasons of Scandinavia

Seasons of Scandinavia gir deg rabatter på utemøbler som er tilpasset nettopp våre korte sommere, og uforutsigelige vær forhold. De fokuserer på behagelige materialer, slik at du kan være komfortabel. Møblene er fleksible og robuste, med moderne rene linjer. Målet deres er å kunne gi deg en hyggelig atmosfære der du kan trives og føle deg hjemme.

 

Seasons of Scandinavia er eid av Fix Engros AS og har fokusert på møbler siden 1997. De holder til 7 km utenfor Tønsberg. Alle møbler og griller har de oppbevart på lageret, så om du ikke vil vente, kan du hente varene samme dag som du bestiller.

 

Seasons of Scandinavia gir deg fantastiske tilbud på parasoller, markiser, griller, hagepaviljonger og utemøbler. Dermed kan du skape en flott og hyggelig uteplass for familien, venner og kjente. Møblene er enkle å vedlikeholde og rengjøre, så våre regnfulle dager ikke lager varige flekker.

 

De har mange forhandlere, spesielt over østlandet, så du kan få tak i utemøblene både på fast adresse og over internett. Bestiller du over internett og bor på østlandet? Da gir Seasons of Scandinavia deg gratis frakt på deres fantastiske varer. Møblene er av høy kvalitet og produsert på brennlakkert aluminiumsramme for ekstra holdbarhet. Alle møbler med aluminiumsramme kommer med 10 års garanti.

 

Med deres paviljonger følger det et nyttig myggnett. Dermed slipper du unødvendige myggbitt midt i sesongen. Planlegger du en grillfest? Da har de gode griller i alle størrelser, som passer perfekt for din spesielle anledning.