SITE_CODE
Rabatkode - Tilbud, Rabatter & RabatKoder
 

Scandinavian Design Center Rabattkode & Erbjudanden! - https://www.scandinaviandesigncenter.no/

Store RSS

Scandinavian Design Center

Scandinavian Design Center er en nettbutikk for interiørdesign og innredning. Sortimentet består av innredningsartikler fra over 170 skandinaviske merker som Marimekko, Pappelina, Iittala og Design House Stockholm. Her finner du et stort utvalg av lamper, tepper, stoffer, møbler, glass, porselen og mye mer.


Er du glad i skandinavisk design, er Scandinavian Design butikken for deg. Med stort utvalg og fri frakt på alle bestillinger over 999kr har du mange muligheter. Det er også mange gode salg og tilbud på varer her, og vi på tilbudskode.com samler de beste tilbudene, rabattene og tilbudskodene på Scandinavian Design Center til deg, slik at du får god design til en lav pris.


Det er enkelt å handle på Scandinavian Design Center. Du kan bla gjennom det store utvalget ved å se på kategorier, sortere på nyheter eller varemerker. Du kan også finne mye inspirasjon på denne lekre siden - det er nesten som å gå i en ordentlig interiørbutikk. Du har også mange betalingsalternativer, og kan velge mellom å betale med alle de store kreditt og debetkort, PayPal eller via faktura fra Klarna.

 

Active Coupons

Currently 5 active coupons

Fri frakt over 999 kr från Scandinavian Design Center

50 kroner i rabatt – Scandinavian Design Rabattkode

Fri frakt hos Scandinavian Design Center ved kjøp over 999,-

Opptil 70% rabatt i outlet hos Scandinavian Design Center

Opptil 40% rabatt, aktuelle kampanjer hos Scandinavian Design center

Scandinavia Design Center gir deg kvalitetsprodukter til svært gode priser. Butikken tilbyr spesielle produkter som gir hjemmet ditt det lille ekstra. Dette er produkter som du ikke finner i vanlige butikker, men som da kommer hjem til deg med posten.

Scandinavian Design Center ble etablert i 2002, med mål om å gi alle design og innredningsinteresserte mulighet til å handle god design uansett hvor de bor. Nå har Scandinavian Design Center fornøyde kunder i over 70 land over hele verden, og de lister over 200 kjente og kjære varemerker og har flere tusen ulike artikler på sin nettbutikk. Alt til en pris som er lavere enn i de tradisjonelle butikkene. Vi på tilbudskode.com hjelper deg dessuten med å finne de beste tilbud, rabatter og tilbudskoder på Scandinavian Design Center, slik at du kan spare enda mer penger på god design.

Du kan kose deg med å handle i ro og fred og surfe rundt på nettsiden deres og bla i det store varesortimentet. Varene er selvsagt av utmerket kvalitet og er spesielt utvalgt for å passe inn i Scandinavia Design Center sin visjon om det spesielle, det vakre og den gode kvaliteten.

Kundeservice avdelingen kan hjelpe deg med det du måtte ha behov for og de kan gi deg praktiske råd  hvis det er noe du er usikker på. Du kan nå de på telefon eller epost, og du kan også finne mange spørsmål og svar på hjemmesiden deres. Ønsker du å holde deg oppdatert på nyheter og få tips og inspirasjon, kan det være lurt å melde seg på nyhetsbrevet til Scandinavian Design.

Når du handler på Scandinavian Design Center, kan du velge å betale med alle de store kreditt og debet kort. Du kan også betale med PayPal eller via faktura fra Klarna. Frakt er gratis om du handler for over 999 kroner, Ordinær frakt for mindre produkter er kun 49kr. Leveringstiden er også rask - du vil få varene hjem innen 1-4 virkedager, og varene leveres via PostNord MyPack. Du har selvfølgelig også 14 dagers angrerett om du ikke er fornøyd med dine kjøp!

 
 

Unreliable Coupons

Currently 10 unreliable coupons

Du får 200 kr rabatt ☼ GOD PÅSKE ☼

20% rabatt på tepper hos Scandinavian Design Center

360 kr rabatt på DIY lampe, pendel med 12 glasskuler hos Scandinavian Design Center

Opptil 45% rabatt på Gense favoritter hos Scandinavian Design Center

Nye tilbud hver dag i julekalenderen til Scandinavian Design Center

15 % rabatt på adventsbelysning hos Scandinavian Design Center

Opptil 30% rabatt på kopper hos Scandinavian Design Center

Opptil 50% rabatt på en rekke varer – nyåpning av Scandinavian Design Center

Opptil 30% rabatt på utvalgte Eva Solo produkter hos Scandinavian Design Center

10% rabatt på alt hos Scandinavian Design Center