NO
Tilbudskode.com – Finn ditt Tilbud eller Tilbudskode til Norske nettbutikker.
 

Scandic Bookingkode & Erbjudanden! - www.scandichotels.no

Store RSS

Scandic Scandic hotellkjeden betyr trivsel og miljøvennlighet uansett hva formålet med oppholdet er.

På Scandic hotell så starter du dagen med en solid frokost, komponert av økologiske matvarer. Her vil du finne alt fra sprøstekt bacon til frokostblandinger og deilige pålegg og dette er selvsagt inkludert i prisen. I tillegg, så tilbyr Sandic hotell opp til 20 % rabatt hvis du bestiller rom gjennom deres nettsider, samt at de ofte har flere gode kampanjer. Enten du er på reise med familien din eller du er på en forretningsreise, så kan Scandic hoteller garantere deg den utltimate opplevelsen.

Det er verdt å merke seg at barn under 12 år bor gratis på sine foreldres rom, og rommene er så store at dette ikke vil by på problemer. Barn får også sin egen barnefrokost i helger og ferier hos Scandic, og det er mye gøy å finne på. Hvis du reiser med familie så er det lurt å sjekke tilbudskode.com hyppig, for Scandic hotels har ofte gode tilbud på familievennlige aktiviteter.

Det er mye som skal ordnes før et forretningsmøte og det er viktig at både forfriskninger og teknologien er på topp. Hos Scandic hotellene har de lang erfaring med å arrangere forretningsmøter, og de kan tilby tilpassede lokaler, god og pålitelig teknologi samt gode priser på både opphold og forfriskninger.

Skulle du bare ønske deg en helg med luksus og avslapping, så er det verdt å ta et titt på Scandic hotellkjedens spa tilbud. Her finner du garantert et tilbud som vil sikre at du vender tilbake til hverdagen uthvilt etter noen herlige dager på spa.

Alt dette tilbyr Scandic hotell samtidig som de har fokus på at driften skal være bærekraftig. Dette er ikke noe som bare står i pressemeldingene, men dette er en aktiv policy på alle hotellene i kjeden.

Etter et besøk på et av Scandics hoteller så er det vel verdt tiden å se på deres stamgjestrabatt. Enda en grunn til å besøke Scandic hoteller flere ganger!

 

Active Coupons

Currently 5 active coupons

Familipakker hos Scandic hotels

Helse og velvære tilbud hos Scandic

Showpakker hos Scandic hotels

Få bonuspoeng hos Scandic

De beste hotelltilbud på tilbudssiden til Scandic hotell!

Scandic hotellkjede gir en helt ny mening til ordet trivsel.
Scandic hotell har gode tilbudspakker, der både hotellrom og underholdning er inkludert. En solid frokost, satt sammen av økologiske matvarer, garanterer en fantastisk start på dagen. Denne består av både varm mat som bacon og egg og kald mat som frokostblandinger, deilige pålegg og både økologiske, glutenfrie og laktosefrie brød, og er selvsagt inkludert i prisen. Hotellkjeden tilbyr opp til 20% rabatt ved bestilling igjennom deres nettsider. I tillegg tilbyr de en mengde bookingkoder gjennom Tilbudskode.com som gir en minneverdig opplevelse til en grei pris.

Scandic hotell er et hotell for familier.  Scandic hotell er det perfekte hotellet for en familie som vil tilbringe en hyggelig helg sammen. Barn under 12 år bor gratis på sine foreldres rom, og frokost er selvsagt inkludert i prisen. Rommene er store og komfortable, perfekte for en familie som vil ha et avbrekk fra en travel hverdag. I tillegg tilbyr Scandic egne familiepakker hvor også aktiviteter er inkludert og dermed vil billettene til den planlagte aktiviteten ligge klare i resepsjonen når du ankommer hotellet. Scandic hotell har alltid gode tilbud på familievennlige opphold og i skoleferier er det ekstra fokus på barn. I tillegg er Scandic hotell flinke til å tilby rabattkoder som gjør prisen på familieaktiviter like familievennlig som hotellet.

Scandic hotell har alle nødvendige fasiliteter for forretningsmøter. Det er mye som må ordnes i forbindelse med forretningsmøter. Lokalet må være stort nok, de tekniske hjelpemidlene må være tilstede og forfriskninger må være ferske og ikke minst velsmakende. Alt dette til en god pris. Dette kan Scandic hotell som har over 155 hoteller i drift over hele Norden. Dermed kan de dyktige medarbeiderne ved Scandic hotellene skreddersy det perfekte opplegget for akkurat din bedrift.

En helg med avslapning og luksus.  Flere Scandic hoteller har egne spa avdelinger der dyktige medarbeidere står klare til å gi den perfekte behandling spesielt tilpasset hver enkelt. I tillegg så tilbys det ved flere Scandic hotell boblebad, badstue og svømmebasseng. Ikke noe er bedre for slitne muskler enn en avslappende massasje i perfekte omgivelser. Husk å benytte deg av bookingkoder for velværeopphold på et av Scandic hotellene.

Scandic hotell har fokus på bærekraftig drift.
Scandic hotell har mottatt flere miljøpriser og klarer å balansere på en utmerket måte bærekraftig drift, utmerket service og gode priser. De venter ikke på beskjeder eller instrukser, men følger aktivt flere miljøorganisasjoner som WWF. Frokosten er ikke bare flott så se på og smaker fortreffelig, den er også økologisk. Dermed tar Scandic hotell kjeden som en stor innkjøper av forskjellige matvarer sin del av ansvaret for å sikre at bærekraftig drift av regionale så vel som nasjonale og internasjonale matprodusenter. All elektrisitet er kjøpt av selskaper som produserer strøm fra vind-og vannkraft.

Etter et besøk hos et av Scandics hoteller så er det vel verdt å ta en titt på  deres stamgjestrabatt. Her vil du finne flere grunner til å besøke et Scandic hotell flere ganger!
 
 

Unreliable Coupons

Currently 10 unreliable coupons

Tilbudskode: 13 netter til god pris hos Scandic

Tilbudskode: 30% på sommernetter i Sverige med Scandic

Tilbudskode: VIP weekend i Oslo med Scandic

Tilbudskode: Osloweekend med barna med Scandic

600 kr natt i sommertilbud Scandic Lerkendal

20% rabatt på hotellrom med Scandic bookningkode (NY! 2015)

Shoppingweekend i Gøteborg med Scandic

Høsttilbud hos Scandic – hotell fra 629kr

Gode tilbud på hotellrom hos Scandic

Rabattkode: Opptill 30% rabatt på hotell i utlandet hos Scandic