NO
Tilbudskode.com – Finn ditt Tilbud eller Tilbudskode til Norske nettbutikker.
 

Room21 Rabattkode & kampanjer - https://www.room21.no

Store RSS

Room21

Room21.no er Nordens ledende leverandører av møbler og innredning på nettet. Nettsiden har et bredt utvalg fra velkjente varemerker og formgivere; innen designermøbler, lamper og hjemmeinnredning.


På Room21 finner du over 10.000 produkter fra 180 kjente varemerker. Her har du altså muligheten til å handle interiør av hjertens lyst - med alt på en plass! Ikke bare har du et stort utvalg, men dette gir deg også lave priser på dine bestillinger. Vi på tilbudskode.com hjelper deg selvfølgelig med å finne de beste rabatter, tilbud og tilbudskoder på Room21, slik at du kan handle interiør og design til en rimelig penge.


Det er enkelt å handle på Room21. Selv om utvalget er stort, kan du enkelt bla gjennom kategorier og bestselgere, søke på designere og merkevarer, eller rett og slett la deg inspirere ved å bla gjennom utvalget. Når du er klar til å betale, kan du velge å betale med enten Visa eller MasterCard, eller be om tilsendt faktura via Klarna. Varene sendes deg via Bring, og vil som oftest være fremme hos deg innen 2-7 virkedager. Fraktpriser variere avhengig av hvor stor varen din er.

 

Aktive Tilbud

På nåværende tidspunkt 1 aktive kampanjer

Fri frakt over 1000,- från Room21

Room21.no er designbutikk og innredningsbutikk med fokus på høy kvalitet. Salget er rettet mot både privatpersoner og firma. blant varene finner du designermøbler, lamper, hjemmeinnredning, kjøkken, servering, tepping, tekstil, bilder & posters. Room21.no tilbyr både klassisk og ny design og yter personlig service samt rådgivning.

Room21 ble startet i 2006 og er per i dag en av Nordens største på salg av designmøbler og hjemmeinnredning på nettet. Selskapet har vært del av Cdon Group siden 2011. Cdon Group har vært i virksomhet i over ti år og er et ledende e-handelskonsern. Andre nettsider som også er med i gruppen er Cdon.com, Nelly.com, Gymgrossisten.com, Members.com, Milebreaker.com, Tretti.com og Lekmer.com. Hovedkontor og lager til Room21.no befinner seg i Borås, Sverige.

Room21 har prisgaranti på sine varer. Slik kan du være sikker på at du handler billigst når du handler på room21. Prisgarantien sørger for at prisene alltid er lavere enn samtlige konkurrenter! Hvis kunder finner samme vare til lavere pris et annet sted, vil Room21 tilbakebetale mellomlegget hvis kunden allerede har handlet med Room21. Dessuten hjelper vi på tilbudskode.com deg med å finne de beste tilbud, rabatter og tilbudskoder på Room21, slik at du alltid kan handle billigst på Room21.

Alle varer leveres inn 2-7 virkedager så lenge den finnes på lager. I visse tilfeller må varen bestilles utenfra, og da kan leveringstiden variere fra 2-15 uker, avhengig av varemerke og produkt. Fraktavgift varierer fra 49 norske kroner for mindre pakker til 195-795 kroner for større leveranser, eksempelvis møbler. Avgiften avhenger av hvor du bor i landet. Du finner den beregnet under rubrikken 'fraktsett' når du klikker 'til kassen' og fyller ut din postkode. Innbæring og levering på kveldstid er mulig men koster litt mer. Større leveranser blir sendt med Bring til ditt hjem. Varen kan returneres ubrukt innen 14 dager om du skulle angre på kjøpet. Opprinnelig frakt og selve vareprisen blir tilbakebetalt, og kunden vil kun måtte betale returfrakten. Varer som er blitt transportskadet erstattes uten kostnad til kunden.

Du kan enkelt kontakte Room21 på mail eller telefon om du har spørsmål. Du finner også mange vanlige spørsmål og svar på hjemmesiden deres. Dersom du vil ha inspirasjon og vite om spennende nyheter, kan du følge Room21 på sosiale medier slik som Instagram, Pinterest og YouTube.

Det er også enkelt å betale på Room21. Du kan velge mellom å betale med kreditt eller debetkort, eller med faktura fra Klarna. Slik kan du velge selv hvordan du vil betale for dine nye møbler og interiør på Room21.

 
 

Upålitelige tilbud

På nåværende tidspunkt 10 upålitelige tilbud

Opptil 50% rabatt på over 800 produkter hos Room21

ROOM21 har nå -10% rabatt på over 500 lamper

Kjøp for 3000kr – få 500kr rabatt + fri frakt hos Room21

25% rabatt på Swedish Grace hos Room21

Kampanje: 25% rabatt på Iittala Essence hos Room21

Kampanje: 10% på utvalgt belysning hos Room21

10% rabatt på alle utemøbler hos Room21

10% på utvalgte Kartell produkter hos ROOM21

Få klemlampe når du handler for 3000,- på Room21

25 % rabatt på Swedish Grace hos Room21

 

Copyright © 2018 | Når du leter etter en rabattkode - besøk Tilbudskode.com