SITE_CODE
Rabatkode - Tilbud, Rabatter & RabatKoder
 

Radisson BLU E-Cert & Erbjudanden! - https://www.radissonblu.com/no

Store RSS

Radisson BLU

Radisson Blu kjennes igjen av sine ikoniske bygninger i design som står igjen i storbyer over hele verden. Her kan du føle deg trygg på at du ønskes velkommen og får en god hotellopplevelse fra du sjekker inn til du sjekker ut. Radisson Blu hotellene ligger på de beste lokasjonene i storbyer verden over, slik at du er nær alt det som skjer.


Med over 230 hoteller i Europa, Midtøsten og Afrika, kan Radisson Blu tilby deg sine hoteller der du er! De utvikler stadig nye prosjekter, og sørger for å dekke dine behov dit du reiser ved å etablere nye hoteller for deg. Radisson Blu bygger og eier sine hoteller selv, slik at de kan garantere for din opplevelse i sine egne bygninger. Som en del av dette kan de gi deg 100% kundetilfredstillhetsgaranti ! Vi på tilbudskode sørger også for å gi deg gode tilbud og rabatter med Radisson Blu, slik at dine overnattinger både blir komfortable og billige.


Det er enkelt å bestille din overnatting med Radisson Blu. Dersom du ønsker det, kan du melde deg inn i Club Carlson, og få poenger for hver overnatting du tar. Dette gir deg muligheten til gratis overnattinger, gratis internett og mange flere goder. Dine overnattinger kan du betale med alle store kreditt og debetkort, også er det bare å glede seg!

 

Active Coupons

Currently 5 active coupons

Spennende tilbud fra Radisson Blu

20% rabatt på hotell om du bestiller i god tid hos Radisson BLU

Tilbud på Radisson Blu hoteller !

Billig romantikk med Radisson Blu

Tilbud på golfferie med Radisson Blu

Radisson Blu er et av verdens ledende selskaper innen kvalitet, kundetilfredsstillhet og komfort i hoteller og konferansesenter. Med Radisson Blu kan du være sikker på at du blir fornøyd, med deres 100% fornøyd garanti. Hotellene til Radisson Blu ligger dessuten på de aller beste lokasjonene i de største storbyene, slik at de både er enkle å komme til, og gir deg enkel tilgang på alt det beste din destinasjon har å by på.

Radisson Blu er en del av Rezidor Hotel Group som driver over 240 hoteller i Europa, Midtøsten og Afrika. De har stadig nye prosjekter på gang, og bygger og driver alle sine hoteller selv - for din garanti og glede. Det verdensomspennende hotellselskapet Carlson har aksjemajoriteten i Rezidor Hotel Group, og sammen har de over 1000 hoteller i mer enn 90 land, og mer enn 200 hoteller under utvikling. Med denne kjempeaktøren i ryggen, kan du alltid være trygg på at du får et godt opphold på Radisson Blu sine hoteller.

Med lojalitetsprogrammet Club Carlson, vil du opptjene poeng på alle dine overnattinger hos Radisson Blu og hoteller i Carlson gruppen. Disse poengene gir deg muligheten til å ha gratis overnattinger når du måtte ønske det, på et av deres hoteller. Du får også tilgang til fri internett på alle hoteller. På toppen av dette får du mange flere fordeler og bruksområder for dine poeng. Bor du ofte på et av Carlsons hoteller vil det lønne seg å melde seg inn i Club Carlson.

Ønsker du deg en spa-weekend, trenger et luksuriøst hotell for familien ved stranda i de mest populære byene, eller trenger rett og slett gode rom for deg som er forretningsreisende og trenger konferanserom? Du finner alt og mye mer på Radisson Blu sine hoteller over hele verden. Og vi på tilbudskode passer på at du får de beste tilbudene og rabattene slik at din luksuriøse overnatting ikke trenger å koste skjorta!

Det er enkelt å bestille overnatting på et av Radisson Blu sine hoteller. Bestiller du på internett er du garantert de beste prisene og tilbudene, men du kan også bestille per telefon. Har du et hotell i nærheten, kan du selvfølgelig besøke hotellet og foreta din bestilling. Du kan betale med alle de store kreditt og debetkort på Radisson Blu. Dersom du har spørmål, ideer, tilbakemeldinger eller innspill, kan du ringe Radisson Blu i ditt land, eller sende de en epost.

 
 

Unreliable Coupons

Currently 10 unreliable coupons

Opptil 30 % rabatt på mange reisemål i Europa, Midtøsten og Afrika

More 37 of 46,681 Her kommer solen sammen med flotte tilbud!

Opptil 30% rabatt hos Radisson BL

Opptil 30% rabatt på 350 rundt i verden hos Radisson BLU

20% rabatt på din vinterreise hos Radisson BLU

25% rabatt på 350 hoteller – Black Friday tilbud hos Radisson BLU

Opptil 20% rabatt, sommertilbud i Norden hos Radisson BLU

Opptil 25% rabatt hos Radisson Blue

Spar 20% på tidlig bestilling hos Radisson Blue

Billig Spa & Velvære med Radisson Blu