SITE_CODE
Rabatkode - Tilbud, Rabatter & RabatKoder
 

Primusshop Rabattkode & Erbjudanden! - www.primusshop.no/

Store RSS

Primusshop Primusshop leverer alle varer fra det velkjente merket Primus. De fleste kjenner Primus som stormkjøkken, men her får du også alt annet du trenger for turer i naturen og friluftsliv. Primus leverer bestikk, kopper og tallerkener tilpasset utendørs bruk, og multifuelbrennere, gassbrennere, gasslykter, griller, kjeler, termoser og praktisk tilbehør som lykter og hodelykter, telt og annet turutstyr. Her finner du altså alt du skulle ønske og trenge til din tur!

 

Alt på en plass - du får både høy kvalitet fra et velkjent merke som har vært brukt siden 1892, og du får også de beste prisene når du handler på nett. Og hos primusshop har du det aller største utvalget - her finner du alt innen Primus produkter! Din eneste plass for friluftsutstyr! Og selvfølgelig får du de beste rabattene og tilbudskodene hos tilbudskode.com !

 

Det er enkelt og sikkert å bestille hos Primusshop. Du har 30 dagers angrerett, og kan betale med alle de store debet og kredittkort, eller per faktura. Varene sendes samme dag som du bestiller, og er fremme i posten innen et par dager.

 

Active Coupons

Currently 2 active coupons

Fri frakt ved kjøp over kr 500,-

Primus gass & bensin fra kun 49,- på Primusshop

Primusshop leverer alle varer fra det velkjente merket Primus. De fleste kjenner Primus som stormkjøkken, men her får du også alt annet du trenger for turer i naturen og friluftsliv. Primus leverer bestikk, kopper og tallerkener tilpasset utendørs bruk, og multifuelbrennere, gassbrennere, gasslykter, griller, kjeler, termoser og praktisk tilbehør som lykter og hodelykter, telt og annet turutstyr. Her finner du altså alt du skulle ønske og trenge til din tur!

Primus AB ble etablert allerede i 1892, og er vokst til et synonym innenfor stormkjøkken og høykvalitets turutstyr. Primus AB er nå et selskap under Fenix Outdoor, og inngår blant annet med kjente merkevarer som Fjellräven, Naturkompaniet, Tierra, Brunton og Hanwag.

Du får alltid rask levering og 30 dagers angrerett når du handler hos Primusshop. Slik kan du føle deg trygg på at du gjør en god handel, også på nett. Dersom du ikke skulle være fornøyd med ditt produkt, kan du bare sende det tilbake og få pengene igjen innen 30 dager. De garanterer også at de alltid har alle varer på lager. Slik er det du ser på hjemmesiden det du får, og ingen unødvendig venting på produkter, eller skuffelser når det er utsolgt.

Siden Primusshop er en Norsk nettbutikk, unngår du tollavgifter og ekstra kostnader. Levering skjer derfor også raskt. Du vet du får høy kvalitet hos Primusshop. Prisene er også lavere enn i de vanlige butikkene, og med tilbudskoder og rabatter fra oss på tilbudskode.com, kan du spare maksimalt på dine nye kjøp på Primusshop.

Det er enkelt å komme i kontakt med Primusshop om du har spørsmål. Du kan ringe dem på telefon, eller sende en epost. Du kan også besøke deres kontor i Lillehammer. Du finner også Primusshop på Facebook, og her kan du følge med på de seneste nyheter og også få muligheten til å stille spørsmål og komme med dine egne tanker og ideer.

Det er lett å handle på Primusshop. Du kan betale med både Visa og Mastercard, eller du kan velge å betale med faktura via Klarna.

Primus er høy kvalitet - Sir Edmund Hillary og Tenzing Norgay tok med seg et Primus stormkjøkken når de ble de første til å bestige Mount Everest i 1953!

 
 

Unreliable Coupons

Currently 2 unreliable coupons

4 for 3 hos Björn Borg

Gratis termos ved kjøp av gassbrenner eller stormkjøkken* hos Primusshop