SITE_CODE
Rabatkode - Tilbud, Rabatter & RabatKoder
 

Platekompaniet Verdikoder & Erbjudanden! - www.platekompaniet.no/

Store RSS

Platekompaniet

Platekompaniet er nok den mest kjente butikken i Norge for filmer, spill og musikk. Og nå får du hele det store utvalget på nett! Platekompaniets nettbutikk er proppfull av DVD og Blu-Ray fra de aller siste nyheter til de gamle klassikere og kultfilmer, og selvfølgelig finner du også Vinyl, CDer og Spill her!


Selv om trenden heller mer og mer over mot at man laster ned musikk og spill, er det likevel noe eget ved det å faktisk eie sin egen samling av gode filmer og god musikk. Det er dette som er visjonen til Platekompaniet, og grunnen til at de har så stor suksess. Ikke bare får du stort utvalg på nett, men du får også lave priser. Og med Platekompaniet slipper du lang leveringstid og ekstra momsavgifter. Pluss at vi på tilbudskode.com hjelper deg å finne de beste tilbud og tilbudskoder på Platekompaniet, slik at du sparer enda mer penger!


Det er enkelt å handle på Platekompaniet. Du kan søke etter det du leter etter, eller bla gjennom bestselgere og nyheter. Du kan også forhåndsbestille en rekke nyheter. Selvfølgelig kan du bla i kategori, og finne akkurat den skatten du lette etter. Det er like godt som å gå i butikken. Når du vil betale, kan du velge mellom å bruke Mastercard eller Visa, og du kan også få muligheten til å betale via faktura. Varene dine sendes i A-post, og er fremme senest innen 3 virkedager. Frakten koster også kun 30 kroner uansett hvor mye du handler!

 

Active Coupons

Currently 1 active coupons

2 for 300 på vinyl hos Platekompaniet

Platekompaniet er Norges største plate, musikk og filmbutikk på nett. Her har du et enormt utvalg av tidløse klassikere og de siste nyheter innenfor film og musikkverdenen, og alt i en oversiktlig og enkel nettside. Nevnte vi også med lave priser?

Platekompaniet ble etablert på Grønland i Oslo i 1992, og har siden da vokst til å bli Norges ledende butikk innen musikk film og spill. Det finnes nå totalt 26 butikker over hele landet, og i det siste har kundene vært så heldige å få benytte seg av nettbutikken deres, der hele det store utvalget alltid er representert. Slutt på lange køer - og du kan forhåndsbestille alle nyheter på nett med Platekompaniet.

Her får du det du trenger innen musikk, spill konsoller, spill og mye annet. Det er et godt prisnivå på alle produktene og et stort utvalg. Her inne finner du alle nyhetene og mange klassiskere. Du kan få nyhetene sendt hjem til deg til lanseringsdatoen, så slipper du å sitte å vente på produktene.

Platekompaniet har i tillegg jevnlige kampanjer og rabatter som senker prisene ytterligere. Hos tilbudskode.com så finner du de siste kampanjene, tilbudskodene og rabattene fra Platekompaniet. Platekompaniet er stedet for å finne det siste nye og de gamle klassikerne innen cd, bøker og spill. Prisene er rimelige og utvalget er stort. Hva mer kan man ønske seg?

Denne kjeden har flere fysiske butikker spredd over hele Norge, i tillegg til den innholdsrike nettbutikken. De sender pakkene raskt og det er trygge betalingsløsninger. Du kan velge om du vil betale med kort eller postoppkrav, eller du kan få en faktura.

Du vil finne det siste innen spillutgivelser hos Platekompaniet. De har alle produktene til de største spill konsollene. Her får du både spill tilbehør og selvsagt mange forskjellige spill, både til spillkonsoll og til PC. Du finner også de siste innen CD og bøker. Spesielt for platekompaniet er at du også kan få kjøpt vinyl, noe som er vanskelig å finne ellers.

Stort utvalg og gode leveringsrutiner kjennetegner Platekompaniet på nett og i vanlig butikk.

 
 

Unreliable Coupons

Currently 10 unreliable coupons

Salg hos Platekompaniet

DVD & Blu-Ray 3 for 200 kr og 5 for 300 kr hos Platekompaniet

Julekalender: Nye tilbud hver dag hos Platekompaniet

300 kr rabatt på Playstation 4 – 500 GB Slim hos Platekompaniet

Opptil 400 kr rabatt på spill hos Platekompaniet

Kjøp 1 og få 1 gratis på Disney- og Pixarfilmer og hos Platekompaniet

3 for 200, 5 for 500 på bøker hos Platekompaniet

Kjøp platespiller og få 4 gratis vinyl hos Platekompaniet

25% rabatt på alle CDer hos Platekompaniet

5 for 4 på alle varer hos Platekompaniet