NO
Tilbudskode.com – Finn ditt Tilbud eller Tilbudskode til Norske nettbutikker.
 

Pep Call Rabattkoder & Erbjudanden! - https://www.pepcall.no/

Store RSS

Pep Call Pepcall sine billige priser på mobilabonnement gjør at du kan spare penger.

Lei av å betale for mye for mobilen? Frustrert over å betale for ringeminutter og MB du ikke bruker? Da er dette for deg! Her trenger du ikke å velge en pakke, de gir deg automatisk den billigste pakken ut av 4 alternativer, ut i fra hvor mye du har brukt mobilen den måneden. Her betaler du ingen fast pris med ekstra utgifter for noe du ikke har tatt i bruk. Har du nesten ikke brukt mobilen en måned (under 25 ringeminutter, sms, mms og MB) da betaler du faktisk ikke noe i det hele tatt! Pepcall gir deg rett og slett gratis abonnement om du har lite forbruk på mobilen. Mobilregningen din starter på 0 kr med Pepcall, du har ingen bindingstid, og du får fantastisk 4G dekning med Telenor. Bruk 5 seksunder på å bytte i dag, og ta i bruk Pepcall sitt gode tilbud!

 

Active Coupons

Currently 1 active coupons

Bytt til PepCall og få automatisk den billigste mobilselskap for deg!

Bruker du mer penger på mobilabonnementet enn du ønsker? Lei av å betale for mye penger i forhold til hvor mye du bruker? Da er dette for deg! Pepcall gir deg et strålende tilbud for å spare mest mulig penger på mobilen.

Pepcall har bare ett mobilabonnement, så du trenger ikke å velge en pakke, og du låser deg ikke til en fast pris. De tar utgangspunkt i hvor mye du har brukt mobilen, og gir deg pakken som er billigst for deg i forhold til ditt forbruk, hver måned. Dermed blir det ingen ekstra gebyrer om du trenger mer ringetid eller MB for en spesiell anledning. Har du nesten ikke brukt mobilen (under 25 ringeminutter, sms, mms og MB) da får du abonnementet fra Pepcall helt gratis. Dermed trenger du ikke å betale en krone om du nesten ikke bruker mobilen. De har 4 forskjellige pakker, og du får automatisk pakken som er billigst for deg, slik at du ikke binder deg til noe fast i måneden, og i tillegg sparer penger.

Bytte til Pepcall er enkelt, det tar deg bare 5 sekunder. Du slipper å ringe til din gamle mobiloperatør, i og med at de ringer og sier opp for deg uten ekstra kostnader. Du starter på 0 kr hver måned, og det er ingen bindingstid. Du får 4G dekning gjennom Telenor, slik at du kan ha best mulig dekning hvor du enn befinner deg.

Start opp med Pepcall sine billige priser, og du slipper å betale ekstra for ringetid du ikke bruker.