SITE_CODE
Rabatkode - Tilbud, Rabatter & RabatKoder
 

Park Inn Kampanjekode & Erbjudanden! - https://www.parkinnhotell.no/

Store RSS

Park Inn

Park Inn by Radisson er en frisk og energisk hotell kjede. Her er det fargerike hoteller, som alltid kan tilby sine gjester det beste av det beste, til en god pris. Deres filosofi er å tilby komfortable senger, perfekt rene rom, service med et smil og en problemfri opplevelse uansett hvor i verden man er. Dette gjør at man som gjest vet hva som venter og vet at fokuset vil alltid være på gjesten.


Mottoet til Park Inn er ”Yes I can” og dette gjennomsyrer hele hotellopplevelsen. Dermed blir dette en helt unik og trygg opplevelse. Gjestene vet hva de kan forvente når de bestiller et opphold på Park Inn, uansett hvor i verden hotellet ligger. Hotellkjeden ligger i mellommarkedet, og har dermed gode, rimelige priser uten å gå på kompromiss av komfort. Vi på tilbudskode.com sørger dessuten for å samle de beste tilbudene og kampanjene hos Park Inn, slik at din overnatting både blir behagelig og rimelig.


På nettsiden til Park Inn kan du søke etter hotell på destinasjon og dato, og du betaler enkelt med kreditt eller debetkort. Din reservasjon vil øyeblikkelig bli tilsendt deg per epost, slik at du har den med deg og klar til du skal sjekke inn.

 

Active Coupons

Currently 3 active coupons

Spesielle tilbud fra Park Inn

Spesialtilbud hos Park Inn

Spar 20% – Spesialtilbud ved tidlig bestilling hos Park Inn

Park Inn har en fargerik historie og dette gjenspeiles i utformingen av kjeden. Kjeden er preget av en energisk og fargerik følelse, samtidig som de holder på kjerneverdiene. For denne kjeden er kjerneverdiene følgende: komfortable senger, perfekt rene rom, service med et smil og en problemfri opplevelse.

Dermed kan du trygt bestille et hotellrom hvor som helst i verden, for du vet hva du får. Kjedens motto er ”Yes I can”. Det er få problemer som ikke kan løses med denne innstillingen. De ansatte er godt kjent med området rundt hotellet, og er rask til å gi deg mer informasjon om hva som er verdt å se og hvor man bør dra. Denne hotellkjeden vil du finne stort sett over alt i verden og Norge, og er et godt valg for de fleste ferieturer eller forretningsreiser.

Park Inn by Radisson har over 140 hoteller over hele verden, alle med den samme, gode kvaliteten. Park Inn by Radisson har vært et godt etablert og kjent merkenavn siden oppstarten i 2000, og familier, kjærestepar og forretningsreisende kjenner dette hotellet for god komfort, lokasjon og gode priser. Vi på tilbudskode.com passer dessuten på å samle de beste tilbudene og kampanjene til Park inn slik at du kan overnatte i komfort til en lav pris!

Det er enkelt å kontakte Park Inn om du har spørsmål før din ankomst. Du kan selvfølgelig sende de en epost, eller ringe de helt gratis. Dersom du er på hotellet, vil den serviceinnstilte betjeningen stå klar til å svare på alle dine spørsmål, uansett hva de måtte være. Du kan også finne Park Inn på Facebook og Twitter!

Når du bestiller din overnatting med Park Inn, kan du betale med alle debit og kredittkort, og du vil øyeblikkelig få tilsendt din reservasjon på epost. Du kan også melde deg inn i Club Carlson, og dermed nyte godt av å opptjene bonuspoeng som kan brukes på alle Radisson og Club Carslon hoteller verden over.

 
 

Unreliable Coupons

Currently 6 unreliable coupons

20% rabatt på sommerferie i Skandinavia hos Park Inn

Familietilbud hos Park Inn

Opptil 15% rabatt hos Park Inn

Opptil 25% rabatt ved 350 hoteller i Europa, Midtøsten og Afrika – Cyber Monday hos Park Inn

25% rabatt på hoteller i Norden hos Park Inn

Halvpensjonpakke hos Park Inn