SITE_CODE
Rabatkode - Tilbud, Rabatter & RabatKoder
 

Otel.com Promotion code & Erbjudanden! - otel.com

Store RSS

Otel.com

Otel er siden for deg som leter etter hotell rundt om i verden. Her slipper du bestillings eller avbestillingsgebyrer, du kan søke på over 250 000 billige hoteller i over 20 000 byer over hele verden. Du får også reiseråd og støtte underveis på turen eller din bestilling via sosiale medier og Otels 24 timers kundeservice.


Som medlem i Otel, får du alltid 5% av dine kjøp tilbake på konto. Dermed sparer du 5% ekstra på hotellene dine, som du igjen kan bruke til å kjøpe deg nye hotellrom. Når du bestiller hotell gjennom Otel, kan du være sikker på at du både sparer penger, og får god service. Med kundeservice 24/7, vil du alltid få svar på dine spørsmål og hjelp om du har problemer. Husk også at vi på tilbudskode samler de beste rabattene og tilbudskodene på Otel til deg slik at din ferie blir enda billigere!


Det er enkelt å bestille på Otel.com. Du registrere din egen konto, slik at du kan begynne å spare penger allerede på første rom. Deretter er det bare å søke på destinasjon og sortere etter som det hotellet du trenger. Når du er klar til å betale, kan du betale med alle de store kreditt og debetkort, og du vil øyeblikkelig få en bekreftelse på epost og din reservasjon vil også være lagret på din konto.

 

Active Coupons

Currently 2 active coupons

Opptil 70% rabatt på hotell med Otel

Otel.com sin spesial tilbud side

Hos Otel finner du billige hoteller over hele verden. Her kan du søke blant over 250 000 hoteller i mer enn 20 000 byer! Otel ønsker å være en leverandør av rimelige hoteller og også tilby deg god kundeservice. Du får tilgang til 24 timers kundeservice, og slipper å betale gebyrer for bestillinger, avbestillinger eller endringer på dine hoteller. Dermed kan du spare mye penger!

Otel ble etablert i 2004, og er en del av MetGlobal group som er eid av Prodo Travel Ltd. Siden oppstarten har Otel vokst til å bli en av de største leverandørene av billige hotell og hoteller på salg på nett. Målet deres er å bli nummer en på hotell for de som søker de billigste hotellprisene, og tilbyr dermed en prisgaranti for at du skal være trygg på at de er billigst.

Hjemmesiden deres er enkel å navigere i. Her er det ingen unødvendige annonser eller tilbud, og med en ren og ryddig hjemmeside kan du ha fokus på det du skal gjøre - nemlig finne det beste hotellet til den laveste prisen. Du får også øyeblikkelig respons når du har bestilt ditt hotell - i løpet av minutter har du din bekreftelse på epost og på din egen side på Otel for sikkerhets skyld.

Med sitt eget lojalitetsprogram får du ikke bare den laveste prisen på Otel, men også 5% av prisen tilbake på alle dine bestillinger. Dette betyr at uansett hvilket hotell du bestiller deg, får du 5% av prisen du har betalt tilbake inn på din Otel konto. Dette kan du bruke til å bestille nye hotell i fremtiden, og du sparer dermed desto mer penger! Vi på Tilbudskode sørger dessuten for  å skaffe deg enda bedre rabatter og tilbud, slik at dine hoteller i fremtiden kommer til å bli latterlig billige, og du kan bruke penger på å nyte ferien din!

Otel jobber for å sikre deg de beste tilbudene og kampanjene på hotell hele tiden. Slik slipper du å søke rundt, og kan føle deg trygg på at Otel gir deg de laveste prisene. Du får dessuten hjelp og kundeservice 24 timer i døgnet, 7 dager i uken. Så har du en trygghet om noe skulle skje, eller du har spørmål underveis på reisen eller i din bestilling.

Det er enkelt å bestille på Otel.com. Du registrere din egen konto, slik at du kan begynne å spare penger allerede på første rom. Deretter er det bare å søke på destinasjon og sortere etter som det hotellet du trenger. Når du er klar til å betale, kan du betale med alle de store kreditt og debetkort, og du vil øyeblikkelig få en bekreftelse på epost og din reservasjon vil også være lagret på din konto.

 
 

Unreliable Coupons

Currently 8 unreliable coupons

7% rabatt på alle hoteller – Otel.com Promotional Code

8% rabatt hos Otel.com

Tilbudskode: 7% rabatt hos otel.com

Tilbudskode: Spar 20 pund på kjøp på over 250 pund hos Otel.com

Spar £15 når du bestiller for over £300 hos Otel.com

Tilbudskode: spar 25£ på bestillinger over 500£ hos Otels.com

Rabattkode: £25 rabatt på alle bestillinger på over £500 hos Otel.com

Otel.com – $50 rabatt