SITE_CODE
Rabatkode - Tilbud, Rabatter & RabatKoder
 

Origin Rabattkoder & Erbjudanden! - store.origin.com/

Store RSS

Origin Origin er en av de største nettbaserte spillsamfunnene, hvor en spiller kan laste ned spill og bli en del av et spillsamfunn. Først må du laste ned Origin softwaren. Denne er helt gratis og gir deg tilgang til det meste. Dette inkluderer spill som du laster ned direkte fra Origin og chatt samfunn. De aller fleste spillene har en eller annen chat funksjon, enten man er i et team eller man spiller alene.
De har de kjente spillene som Battlefield og  andre lag baserte militær spill. Dette kan man også få kjøpt i butikken, men fordelen med Origin er at man kan spille når som helst, hvor som helst. Spill biblioteket og alt du gjør inne på Origin blir lagret i skyen og på denne måten har du tilgang til spillene akkurat der du er. Så hvis du vil spille litt mens du er på ferie, så mister du ingen informasjon når du kommer hjem. Du kan bare forsette å spille!
Origin har gode priser på alle sine produkter, og gjennom avtaler med spillprodusenter så får du noen av spillene før lanseringsdatoen.
I tillegg til dette så har origin jevnlige kampanjer og salg på en rekke spill, og er dermed et nettsted det er verdt å holde øye med.

 

Active Coupons

Currently 1 active coupons

Tilbudsiden til Origin – spar penger på spill

For mange så er noe av det beste med spill at man kan spille sammen med andre. At man har en motstander, en virkelig en, og ikke bare en datamaskin eller flaks. Derfor har det lenge vært slik at mange spillprodusenter legger opp til at man kan jobbe sammen i lag eller at man må ha en viss kamp/interaksjon med andre spillere. Kjente spill som Warefare og lignende er bygget rundt dette prinsippet.

Det som kan være et problem er at man blir avhengig av en datamaskin eller at man må spille et sted. For det har vært vanskelig å få med seg informasjonen og spill fremgangen hvis man spiller flere steder.

Dette problemet har vært en av de siste barrierene i forhold til internett spill og dette har selvsagt spillutviklerne kjent til. Det begynte med nedlastnings siter, der man kunne kjøpe spillet uten å måtte vente til en CD kom i posten. Så har dette videreutviklet seg til å bli slik at man faktisk kan lagre spillet, chat og alt annet i en internett sky. En slik sky vil bare være tilgjengelig for deg, og vil la deg spille hvor som helst, så lenge du har en internett oppkobling. Dermed er den siste barrieren brutt, og spill er nå blitt helt uavhengig av plass og maskin.

Origin er en av de største tilbyderne av slike tjenester. Det er gratis å laste ned selve programvaren, og nedlastning av spill er rimelig. I tillegg har Origin avtaler med en rekke spillutviklere. Dette gjør at de ofte kan slippe spill litt før lanseringsdatoen, så man er først med det siste.

Origin er enkel å bruke og gir deg tilgang til hele ditt spillbibliotek og alle samtaler du har hatt og annet du har lagret i forbindelse med spillene hele tiden. Dermed kan du bare slappe av og nyte hele spillet, trygg på at dette blir lagret uansett!