SITE_CODE
Rabatkode - Tilbud, Rabatter & RabatKoder
 

Oriflame rabattkode & Erbjudanden! - no.oriflame.com/

Store RSS

Oriflame

På Oriflame finner du et stort utvalg av kvalitetsprodukter innen hudpleie, makeup, parfyme, hår og wellness. Du finner også eksklusive produkter kun for menn, så Oriflame har noe for alle! Oriflame er et stort og kjent internasjonalt kosmetikkselskap som nå er etablert i over 60 land. Denne suksessen skyldes først og fremst fornøyde kunder, og du kan bli en av dem!


Når du handler dine produkter hos Oriflame, kan du være sikker på at du får god kvalitet. Oriflame har sitt eget hudforskningsinstitutt med over 100 forskere som jobber for å finne bedre produkter for deg! Oriflame jobber for at dine drømmer skal bli virkelig, med sitt slagord «Your Dreams - Our Inspiration». Ikke bare får du høy kvalitet på Oriflames nettbutikk, men du får også lave priser! Vi på tilbudskode.com sørger dessuten for å samle de aller beste tilbudene og kampanjene til Oriflame, slik at du kan spare enda mer på god kvalitet!


Det er enkelt å handle hos Oriflame. Du får alltid fri frakt for kjøp over 500kr, og frakten er kun 39kr for kjøp under 500kr. Oriflame forsøker alltid å få sendt pakken rett hjem i postkassen din, og leverer sine varer med Bring. Du har også mange betalingsalternativer - både med kreditt og debetkort, direkte bankbetaling eller via avbetaling eller faktura med Klarna.

 

Active Coupons

Currently 3 active coupons

Unike tilbud for internettkunder hos Oriflame

Opptil 50% rabatt i vintersalg hos Oriflame

Bonus + Gratis Frakt for kjøp over 500,- hos Oriflame

Oriflame er nettbutikken for deg som er opptatt av skjønnhet og velvære. Her finner du kjente kvalitetsprodukter fra en sterk internasjonal merkevare for både kvinner og menn.

Oriflame ble grunnlagt i Sverige i 1967 og er i dag et stor internasjonalt kosmetikkselskap med omsetning i over 60 land. Hos Oriflame kan du finne over 1000 innovative skjønnhetsprodukter med inspirasjon fra naturen. Oriflames nære forhold til medmennesker, og naturen, gjenspeiles på mange måter da de støtter flere prosjekter som SOS-barnebyer og WWF. Oriflame har en konseptbutikk i Stockholm, den eneste i verden, der kunder kan komme inn for å se på og prøve produktene, for å deretter kjøpe de i butikken.

Du vil nyte godt av å være kunde hos Oriflame - dersom du handler mye hos dem kan det lønne seg å være medlem. Da vil du få tilsendt nyheter og kampanjer på epost, samtidig som du vil samle opp bonuspoeng på dine handler som kan brukes til senere kjøp. Med sitt eget topp moderne hudforskningsinstitutt med over 100 forskere og 40 års erfaring, jobber Oriflame hver dag for at dine produkter skal være av topp kvalitet, og utvikler stadig nye, spennende produkter til deg!

Gode hud og makeup produkter kan være dyre, men siden Oriflame er en nettbutikk, vil du nyte godt av lavere priser enn i de vanlige butikkene. Med fri frakt på kjøp over 500kr, vet du også at det ikke påkommer noen skjulte kostnader. Vi på tilbudskode.com sørger dessuten for å samle de beste kampanjene og tilbudene på Oriflame til deg, slik at du kan spare enda mer penger på høy kvalitet!

Om du har spørsmål vedrørende dine produkter, kan du enkelt kontakte Oriflame ved å ringe kundeservice. Du kan også sende en epost eller forespørsel på nett. Og du finner en masse gode spørsmål og svar på hjemmesiden deres! Du kan også følge Oriflame på Facebook, Twitter og YouTube for inspirasjon og de siste nyheter.

Oriflame jobber for å bli et fullstendig bærekraftig selskap. De bryr seg om sitt ansvar som en stor internasjonal bedrift, og jobber stadig for å forberede menneskers liv, sørge for å kun ha ansvarlige produkter, og ikke minst ha miljømessig bærekraftighet i sin produktutvikling og på sine fabrikker.

Det er enkelt å handle hos Oriflame. Du kan velge dine produkter ved å bla i kategori, laste ned deres store katalog, eller søke etter dine favorittprodukter. Når du er klar til å betale, kan du velge å betale med kreditt og debetkort, via faktura eller avbetaling og også direkte bankbetaling. Dine varer sendes hjem til deg med Bring i løpet av noen virkedager.

 
 

Unreliable Coupons

Currently 1 unreliable coupons

Tilbudskode:10% rabatt på alt hos Oriflame