NO
Tilbudskode.com – Finn ditt Tilbud eller Tilbudskode til Norske nettbutikker.
 

OnePlay Rabattkode & Erbjudanden! - www.oneplay.com/no/

Store RSS

OnePlay

OnePlay er en nettbutikk som tilbyr salg og spillutleie for Playstation, Xbox, PC, Mac og mange flere plattformer. Det er både enkelt og genialt, og med OnePlay får du muligheten til å prøve alle de nyeste spillene til en veldig lav pris.


Når du ønsker å leie et spill fra OnePlay, sendes det helt fraktfritt i posten til deg. Som medlem har du muligheten til å leie så mange spill du ønsker, og du betaler kun en månedlig avgift for dette. Er du fornøyd med spillet, kan du velge å kjøpe det, og det er dermed ditt for alltid! OnePlay er en billig og enkel måte å handle og leie spill på for deg som ikke vil bruke for mye penger på noe du ikke er sikker på om du liker. Og vi på tilbudskode.com sørger for å gi deg de aller beste tilbudene og rabattene på OnePlay!


Det er enkelt å bruke OnePlay. Du registrerer deg som bruker med din epostadresse, og kan allerede nå begynne å bla gjennom det store utvalget av spill til alle de kjente konsollene, samt PC og Mac. Noen spill kan lastes ned direkte, og spillene vil sendes i posten til deg. Du betaler enten via PayPal eller på kort.

 

Active Coupons

Currently 1 active coupons

De beste spilltilbud på OnePlay

OnePlay er butikken for deg som er interessert i det nyeste innen spillverdenen, og ønsker å prøve og spille spill uten å bruke mye penger på å kjøpe det! Kanskje har du lyst til å teste et nytt spill, og ingenting er mer irriterende enn å bruke penger på noe man innser man ikke er interessert i eller liker.

Når du leier spill fra OnePlay, kan du velge blant over 5000  forskjellige titler i alle kategorier til de fleste platformer og datamaskiner. Du velger det spillet du ønsker å spille, og det vil bli tilsendt deg i posten i løpet av noen virkedager. Du kan spille i en hel måned før du må sende det gratis tilbake, og da vil du automatisk kunne bestille deg et nytt spill. Denne pakken starter på kun 4,99 Euro per måned, og det er ingen bindingstid. Ønsker du flere spill, koster det 10 Euro per måned for så mange spill du ønsker hver eneste måned! Perfekt for storspilleren!

Dersom du er fornøyd med spillene du leier, kan du velge å kjøpe de, og du slipper dermed å returnere. Du kan også finne mange gode titler på hjemmesiden deres til kjøp, og prisene er latterlig lave! Vi på tilbudskode.com samler dessuten de aller beste rabattene og tilbudene til deg fra OnePlay, slik at du kan leie og kjøpe spill til en billig penge.

Du kan finne mange spørsmål og svar på hjemmesiden til OnePlay, og du kan selvfølgelig også sende dem en epost dersom du har spørmål. Og som om det ikke er nok, kan du finne de på Facebook, Twitter, Google+ og Instagram for å få vite om de seneste nyheter og tilbud.

Som bruker på OnePlay betaler du kun en fast månedlig avgift basert på hvilken pakke du ønsker. Det er ingen bindingstid, så om du ikke er fornøyd, kan du når som helst si opp ditt abonnement. Du kan velge å betale med enten PayPal eller debet eller kredittkort.

 
 

Unreliable Coupons

Currently 10 unreliable coupons

Opptil 97% rabatt på 3 måneders OnePlay VIP medlemskap

85% rabatt på Enemy Front (PC) hos OnePlay

80% rabatt på Lords of the fallen GOTY (PC) hos OnePlay

Opptil 80% rabatt på Sniper Ghost Warrior hos OnePlay

33% rabatt på Guardians of Ember hos OnePlay

10% rabatt på Football Manager 2016 – OnePlay.com Rabattkode

50% rabatt på Hardline Premium Edition hos OnePlay

20% rabatt på Assassins Creed Unity hos OnePlay

10% rabatt på Dying Light hos OnePlay

10% rabatt på The Sims 4 Get Together hos OnePlay