SITE_CODE
Rabatkode - Tilbud, Rabatter & RabatKoder
 

One.com Rabattkode & Erbjudanden! - https://one.com/no/

Store RSS

One.com

One.com tilbyr webhosting på den enkle måten. Grunnpakken inkluderer alltid webhotell, domene, WordPress, websideverktøy, fri trafikk, ubegrenset antall e-postkontoer og Cloud Drive.


Du får dessuten alltid pengene-tilbake-garanti med One.com, for de vil at du som kunde skal være fornøyd med deres produkter. Foruten stabile servere og mange muligheter for å bygge ditt eget domene, får du også faste, lave priser hos One.com. her er ingen skjulte kostnader og gebyrer slik mange andre domenehoster har. Vi på tilbudskode.com hjelper deg dessuten med å samle de beste tilbud og tilbudskoder hos one.com, slik at dine kostnader blir enda lavere.


Det er enkelt å være kunde hos One.com, med enkel overføring fra andre domenehoster og lettvint og oversiktlig registrering og brukerverktøy. Du kan velge å betale med PayPal eller kreditt og debetkort, og One.com sørger alltid for å sende ut faktura i god tid til deg på epost.

 

Active Coupons

Currently 2 active coupons

Egen WordPress Blogg = Domenenavn fra 19-/mnd

One.com – få 50% rabatt på handlekurven.

One.com ble startet i 2002 i Danmark, og er en av Europas mest anerkjente leverandører innen webhosting og domenenavn. One.com har i dag mer enn 1 000 000 kunder i 149 land. Som webhost har de har høstet god kritikk fra en rekke seriøse medier: PC Magazine, UK Web Host Directory og Internetworld. De har vunnet flere priser i lavprisklassen i kåringer arrangert av UK Web Host Directory og Internetworld. Du kan finne flere gode omtaler gjennom Trustpilot som One.com har lenke til. One.com har også salgskontorer i Tyskland, England og Nederland og en avdeling i Dubai.

One.com lar deg bygge din egen webside. Tjenestene er rettet mot både privat bruk og firmakunder. Med One.com får du gratis teknisk chat support 24 timer i døgnet. Supportavdelingene yter support på en rekke europeiske språk: norsk, engelsk, dansk, tysk, nederlandsk, fransk, svensk, italiensk og spansk. Med fullt utstyrt kontrollpanel er det enkelt å lage en nettside, som kan tilpasses dine behov. Til hjelp finner du en rekke designmaler og et hjemmesideverktøy som ikke bare er gratis men som betyr at du slipper å tenke på koding.

Produktene til One.com er tilpasset både nybegynneren og den profesjonelle bruker og er designet for å være enkelt å fleksibelt å bruke. One.com tilbyr domenenavn, og webhotell i ulike størrelser og prisklasser. Her er det kun du som setter begrensninger etter ditt behov. Husk at ved å bruke tilbudskodene og tilbudene vi samler på tilbudskode.com, kan du spare enda mer penger på ditt nye domene med One.com!

Med eget domenenavn kan du sette opp et ubegrenset antall med personlige e-post adresser. Dette er kompatibelt med alle e-post programmer og kan brukes gjennom hvilken som helst internettforbindelse. Du kan også bruke din smarttelefon for å lese og skrive e-poster. Dette hjelper din virksomhet med å se profesjonell ut og betyr at du aldri trenger å være ute av kommunikasjon med dine kunder og partnere.

One.com har en Pengene-tilbake-garanti. Hvis du ikke er fornøyd med tjenestene får du pengene tilbake. Garantien gjelder i 15 dager etter kjøp. Sikkerhetskopiering blir gjennomført på daglig basis og med CoudDrive slipper du å være bekymret for å miste filene dine.

One.com har en prisbelønt kundeservice, som hjelper deg døgnet rundt med live chat om det er noe du lurer på eller har problemer med. Du kan også finne mange veiledninger og spørsmål og svar på hjemmesiden deres, og du kan selvsagt følge de på Twitter og Facebook. På One.com sin YouTube side kan du finne mange veiledninger, tips og manualer som gjør hverdagen din litt enklere.

Det er enkelt å være kunde hos One.com, med enkel overføring fra andre domenehoster og lettvint og oversiktlig registrering og brukerverktøy. Du kan velge å betale med PayPal eller kreditt og debetkort, og One.com sørger alltid for å sende ut faktura i god tid til deg på epost.