SITE_CODE
Rabatkode - Tilbud, Rabatter & RabatKoder
 

Nordic Choice Hotels Rabattkode & Erbjudanden! - https://www.nordicchoicehotels.no/

Store RSS

Nordic Choice Hotels

Med et motto som “Med Energi, Mot og Begeistring skaper vi en bedre verden” så er det klart at  Nordic Choice Hotels Group tilbyr det lille ekstra. Dette er en kjede der som har samlet Comfort, Quality og Clarion gruppen.


Hos Nordic Choice Hotels finner du hoteller i alle prisklasser og som tilbyr et vidt spekter av opplevelser. Gjesten står selvsagt i sentrum enten det er storbyferie eller spa som lokker. Kanskje en kombinasjon av begge? De individuelle hotellene kan skilte med unike opplevelser og forskjellige tilbud. Uansett hvilket av hotellene i Nordic Choice Hotels du velger å bo på så er det et sted for individualitet og gjesten i sentrum. Vi på tilbudskode.com sørger for å gi deg de beste tilbudene, aktivitetene og tilbudskodene på Nordic Choice hotellene, slik at du kan nyte deilige overnattinger til en rimelig penge! Slik får du mer igjen til å nyte resten av ferien din!


Dersom du vil ha de beste tilbudene og tjene opp rabatter, kan du bli medlem i Nordic Choice Club. Slik får du bonuspoeng på dine overnattinger, hver eneste gang. Kombinert med tilbudskoder og tilbud fra oss på tilbudskode.com, kan du ende opp med å få mange gratis overnattinger i fremtiden. Når du booker hotellrom på nett med Nordic Choice vil du alltid få den laveste prisen - garantert - og du kan betale ditt opphold med alle de store kreditt og debetkort.

 

Active Coupons

Currently 3 active coupons

Prisgaranti hos Nordic Choice Hotels

Tilbudsiden hos Nordic Choice Hotels

Ekstra gode tilbud hos NordicChoiceHotels

Nordic Choice Hotels har som visjon å tilby sine gjester en opplevelse. Derfor har de knyttet til seg hoteller som er kjent for både komfort, opplevelser og ikke minst gode priser. Her er det lett å finne et hotell for dine behov, samtidig som vi samler mange gode tilbudskoder som gjelder for hele kjeden eller for noen av hotellene.

Nordic Choice Hotels består av følgende hoteller:

Comfort Hotels

Dette er det urbane hotellet med gode priser. Perfekt for en storbyferie enten alene, med venner eller familie. Her får du det du trenger, og det til en attraktiv pris.

Quality Hotels: Dette er hotellet for forretningsfolk, og har fokus på å tilrettelegge for kurs, konferanser og møter. Med en god beliggenhet i sentrum eller i utkanten av store og mellomstore byer, samt ved sentral flyplasser over hele Skandinavia, er dette hotellet midt i blinken for forretningsfolk. I tillegg er det ofte tilbudskoder tilgjengelig som kan gjøre forretningsreisen litt mer behagelig

Quality Resorts: Etter at du har besøkt et av Quality Resorts, vil du dra hjem med fornyet energi. Dette er hotellene som tilbyr både velvære og aktiviteter, og dermed kan man dekke en families mange forskjellige behov. Kvaliteten er selvsagt topp, og det er lurt å følge med på tilbudskode.com for å sikre at deg en av de mange tilbudene som tilbys for å sikre maksimal utnyttelse av oppholdet.

Clarion Hotels: Dette er hotellet for den reisevante som ønsker å utforske mer av verden. Clarions Hotels fungerer som levende møtepunkter for de nysgjerrige og beviste reisende.

Clarion Collection Hotels:
Dette er hotellet for de som reiser mye i Norden, spesielt forretningsreiser. De har gode rabatter som kan gi oppholde det ekstra løftet så hold øye med tilbudskode.com for å få med de nyeste rabattene for Clarion Collection Hotels.

Nordic Hotels & Resorts De 8 unike hotellene som utgjør Nordic Hotels & Resorts er opptatt av å skape helt spesielle og sterke konsepter og gjesteopplevelser. Hotellene har mange og varierte gjesteopplevelser og forandrer ofte på sine tilbud. Dette er et sted å holde øye med og samtidig bør du ikke betale før du har sjekket tilbudskode.com, for hotellene er flinke til å tilby tilbud til både nye og returnerende gjester.

Denne samlingen av hoteller dekker alle behov og tilbyr jevnlig gode rabattkort som gjør opplevelsen akkurat det hakket bedre.

Du kan melde deg inn i Nordic Choice Club og få tilsendt tilbud og nyheter på epost, og samtidig nyte godt av at du sparer opp bonuspoeng for hver overnatting du tar på et av deres hoteller. Dersom du har spørsmål til kjeden, kan du kontakte de på epost eller telefon, eller enda bedre ta direkte kontakt med de enkelte hotellene. Her står en smilende medarbeidere på rekke og rad, klare til å hjelpe deg med alle dine behov.

Du kan enkelt søke etter hotell på hjemmesiden til Nordic Choice Hotels, og når du har funnet ditt drømmehotell, kan du betale med alle de store debet og kredittkort. Bekreftelse vil bli tilsendt øyeblikkelig til deg på epost, og du kan ta med denne eller ditt reservasjonsnummer når du sjekker inn på hotellet ditt. Enkelt, raskt og rimelig. Husk at du alltid får garantert lavest pris når du bestiller på nett med Nordic Choice!

 
 

Unreliable Coupons

Currently 10 unreliable coupons

Book bypåskehotellet med opptil 20 % rabatt!

Ekstra gode weekendtilbud hos Nordic Choice Hotels

Rom til kun kr 395,- hos Nordic Choice i mai

Opptil 25% rabatt på Påsketur hos Nordic Choice Hotels

Opptil 25% rabatt hos Nordic Choice Hotels

Ekstra gunstig romantisk overnatting hos Clarion hotels

Romjulssalg: Opptil 30% rabatt hos Nordic hotels

Førjulshelg i Oslo til kampanjepris med Nordic Choice Hotels

Hotelltilbud – 2 personer i 2 netter for kun 695,- med Nordic Choice Hotels

15% rabatt på langhelg i Skandinavia med Nordic Choice Hotels