SITE_CODE
Rabatkode - Tilbud, Rabatter & RabatKoder
 

NKI Nettstudier Kampanjekode & Erbjudanden! - www.nki.no

Store RSS

NKI Nettstudier

NKI Nettstudier er stedet for deg som ønsker å videreutdanne deg, eller styrke din kompetanse i fag eller arbeidsliv. Med NKI Nettstudier kan du videreutdanne deg innen de aller fleste fag og studier, fra videregående til høyere utdanning.


Med NKI Nettstudier foregår all undervisning på nett, og dette gir deg en unik mulighet til å studere akkurat der du vil, og ofte er det fleksibelt nok til at du kan studere når det passer deg best. Det er også billigere å studere på nett, uten at dette går ut over kompetansen på foreleserne, siden NKI Nettstudier ikke trenger å betale penger for dyre lokaler, og heller kan ansette dyktige forelesere. Vi på tilbudskode.com sørger for å samle de beste rabatter, tilbud og tilbudskoder hos NKI Nettstudier, slik at du kan studere billig!


Det er enkelt å betale dine kurs og studier på NKI Nettstudier. Mange av deres nettstudier kvalifiserer til støtte fra lånekassen på lik linje med studier på vanlige høyskoler og universitet. Man kan også få støtte av arbeidsgiver, NAV, foreninger eller stipender. Dersom du betaler selv, kan du velge mellom å betale med debet eller kredittkort, per faktura eller på delbetaling i opptil 18 terminer.

 

Active Coupons

Currently 1 active coupons

Gratis studierådgivning hos NKI Nettstudier

NKI Nettstudier tilbyr en spennende og enkel måte å utdanne seg på, enten du tar videregående, bygger på fag, eller søker en ny bachelorgrad. Med rene nettstudier og forelesninger over nett, og mye spennende kildemateriale, er ditt universitet, høyskole og videregående skole med deg over alt der DU er når du studerer gjennom NKI Nettstudier.

NKI Nettstudier er en del av ABNU, Anthon B Nilsen Utdanning AS - en av Skandinavias største leverandører av utdanning til private skoler og høyskoler. Under ABNU finner du flere kjente skoler, slik som Bjørknes, NITH og Westerdals, med mange flere. NKI har hjulpet mennesker over hele Norge til å utdanne seg til akkurat det de vil siden 1959. De begynte først som brevskole, og har siden nettets inntog vokst kraftig både i antall studenter, studier og kvalitet og mangfold på hva de kan tilby. Den utrolige muligheten nettet tilbyr når det kommer til fleksibilitet, kommunikasjon og lagring, gjør at NKI Nettstudier utmerker seg på mange måter fremfor tradisjonelle skoler.

Når du studerer på NKI Nettstudier, kan du velge akkurat de fagene eller kursene som passer deg best. Du kan velge å studere heltid eller deltid. Enten du bygger kompetanse, tar hele din bachelorgrad eller ønsker å stille sterkere i arbeidslivet, vil du få muligheten til dette på NKI Nettstudier. Du finner også et stort og spennende studentmiljø på nett, med aktive studenter som deler kompetanse og erfaring med hverandre. NKI Nettstudier er dessuten billigere enn tradisjonelle skoler, siden de kun er på nett, og med tilbudskodene, tilbudene og kampanjene på NKI Nettstudier som vi på tilbudskode.com samler til deg, kan du spare enda mer penger på din utdanning.

Ønsker du å komme i kontakt med NKI Nettstudier, kan du enkelt ringe de eller sende en epost. Her vil du få svar på alle dine spørsmål, og du kan også få snakke med en studieveileder som kan hjelpe deg å ta de riktige valgene for din fremtid. Du finner selvfølgelig også NKI Nettstudier på Facebook, Twitter og deres egen blogg. Her kan du holde deg oppdatert på det som skjer, samtidig som at du får muligheten til å stille spørsmål om du har det.

Det er enkelt å bli en del av NKI Nettstudier. Du kan lese om og velge dine studier på nett, eller du kan ringe en studieveileder og få hjelp og råd. De fleste studier kan finansieres av Lånekassen, og du kan selvsagt også søke om støtte fra NAV, din bedrift, foreninger og via ulike stipendier. Slik skal du kunne ha muligheten til å studere og bygge kompetanse uten å tømme lommeboken. Ønsker du å betale din utdanning selv, kan du velge å betale med alle store debet og kredittkort, samt via faktura eller avbetaling.

 
 

Unreliable Coupons

Currently 4 unreliable coupons

20% rabatt hos NKI nettstudier

Tilbudskode: 10% rabatt på alle kurs og studier hos NKI Nettstudier

Tilbudskode: 20% rabatt på nye kurs og studier hos NKI nettstudier

Gratis helsefagskole hos NKI Nettstudier