SITE_CODE
Rabatkode - Tilbud, Rabatter & RabatKoder
 

Nikita Rabattkode & Erbjudanden! - www.nikita.no/

Store RSS

Nikita Nikita Hair har billige priser på det du trenger for ditt hår, i tillegg til sminke og hudpleie.

Her kan du finne din frisørsalong og bestille time med din favoritt frisør, bare med noen få klikk. Dermed sparer du tid og penger ved å slippe å bruke telefonen. Hos Nikita Hair kan du finne rabatter på høy kvalitets merker som Kérastase, Moroccanoil, Revlon, Glo Minerals, og mange flere. Dermed kan du gi håret ditt den beste behandlingen, og se fantastisk ut! Gjør du alltid det samme med håret ditt hver eneste dag? Da kan du få du flere tips på bloggen og på ”Spør eksperten” siden, med tips som kan inspirere og hjelpe nettopp ditt hår.

Nikita Hair har over 70 butikker i Norge, og med flere butikker også i Sverige, er de Nordens største frisørkjede. Gå ikke glipp av Nikita Hair sine fantastiske tilbud, og få en strålende hårdag!

 

Active Coupons

Currently 2 active coupons

Fraktfri levering når du handler for over kr 899,-. från Nikita

Ekstra hot deals, frisør og kosmetikk hos Nikita

Nikita Hair er Norden største frisørkjede, med over 70 frisørsalonger bare i Norge. På hjemmesiden deres kan du gjøre alt fra å bestille time, til å kjøpe produkter for hår og kropp, eller bare få inspirasjon.

 

Nikita Hair har eksistert i over 30 år, og med frisørsalonger i både Sverige og Norge har de hatt flere millioner kundebesøk. Navnet kommer fra Elton John sin superhit i 1984 ”Nikita”, og den første frisørsalongen ble startet opp på Tverlandet, utenfor Bodø. Ved en enorm lidenskap og pågangsmot startet Inger Ellen Nicolaisen opp denne frisør kjeden. Du har kanskje sett henne i den norske utgaven av ”The Apprentice” (Kandidaten), og hun har vunnet priser som ”Årets forretningskvinne” og ”Entrepreneur of the year”.

 

Nikita Hair har salg og kampanjer på det du trenger av kvalitets hår produkter, sminke og hudpleie. Her får du det beste til ditt hår, om du har tørt, krøllet, flatt, fint eller rett hår. Nikita Hair gir deg også billige priser og tilbud på kjente merker som Kérastase, Moroccanoil, Revlon, Glo Minerals, og mange flere. Dermed kan du spare penger på produkter som kan få deg og håret ditt til å se fantastisk ut, og du kan føle deg ekstra fornøyd med deg selv.

Usikker på hvor din nærmeste frisørsalong er? Da kan du gå inn på denne siden, finne salongen, og bestille time med din favoritt frisør.

 

Har du hatt den samme frisyren i årevis, men vet ikke hva du skal gjøre for å skape en forandring? Da kan du gå inn på bloggen deres, og få inspirasjon. Her kan du finne den nyeste trenden, og ideer til både hårfrisyrer, produkter og hårpynt.

Vi på tilbudskode.com gir deg Nikita Hair sine rabatt koder, slik at du kan få produktene deres for en billig penge.

 
 
 

Unreliable Coupons

Currently 10 unreliable coupons

Opptil 80 kr rabatt, romjulssalg hos Nikita

Opptil 30% rabatt på utvalgte sminkeprodukter hos Nikita

Tilbud på Redken hos Nikita

25% på styling fra L’Oréal hos Nikita

Tilbudskode: 25% på Shades of Grey hos Nikita

30% rabatt på Wella hårpleie hos Nikita

25% rabatt på hos Nikita

Påskequiz hos Nikita firsørene

Ekstra gode tilbud på hårbehandling hos Nikita

3 for 2 på all OPI neglelakk hos Nikita