SITE_CODE
Rabatkode - Tilbud, Rabatter & RabatKoder
 

Nice Beauty Rabattkode & Erbjudanden! - https://nicebeauty.com/no/

Store RSS

Nice Beauty Ser du etter profesjonell kosmetikk og hårpleie merker til en god pris? Da kan Nice Beauty nettstedet være perfekt for deg. Dette nettstedet har som mål å tilby en rekke svært gode merkevarer innen kosmetikk og hårpleie til en pris man kan leve med. Selskapet er basert i Danmark, men jobber nå for å etablere seg i Norge. I tillegg til å ha et generelt lavt prisnivå, er Nice Beauty kjent for sine mange og gode kampanjer. For å få alle tilbudene fra Nice Beauty og selvsagt andre nettbutikker, meld deg på tilbudskode.com sitt nyhetsbrev så er du alltid sikret den beste mulige prisen på varene du kjøper.

 

Active Coupons

Currently 3 active coupons

Gratis frakt på ordre over 749 NOK från Nice Beauty

25% rabatt på hårstyling produkter

Gratis frakt på ordre på over 499,- kr hos Nice Beauty

Nice Beauty er en nettbutikk basert i Danmark med ambisjoner om å kunne tilby kvalitetsprodukter innen kosmetikk, hudpleie og hårpleie til en god pris. I nettbuiken vil du finne over 10 000 produkter innen kategoriene hudpleie, hårpleie, sminke, klær, smyker og tilbehør. Selskapet jobber aktivt for å ha et oppdatert vareutvalg og legger hele tiden til nye merker i sin portefølje. Per idag er mer enn 230 forskjellige merker representert i nettbuikken, og flere er på vei.

 

Ambisjonene til gründerne bak Nice Beauty var å kunne tilby billige, men topp kvalitets, hårprodukter i Danmark. Selv om de nå har utvidet vareutvalget, har de beholdt fokus på å tilby profesjonelle produkter til en hyggelig pris. Svært mange av produktene i nettbutikken er produkter man vanligvis ser i frisørsalonger, hudpleie klinikker og annet. Prisen er dog mye hyggeligere hos Nice Beauty.

For Nice Beauty er det viktig å hele tiden har kontakt med kundene så de kan finne ut hva kundene ser etter. De har over 180 000 likes på facebook og ikke minst, de ble i 2013 stemt frem som kundenes favoritt i Danmark. Målet nå er å få denne prisen igjen og, ikke minst, få et tilsvarende godt rykte i Norge. Nice Beauty har såvidt begynt å etablere seg på det norske markedet, men ligger allerede på et svært godt prisnivå sammenlignet med konkurrentene. I dag har Nice Beauty ca 40 medarbeidere, noe som sikrer at du får den beste servicen og ikke minst, den raskeste leveringen. Sjekk prisene hos Nice Beauty, vi kan nesten garantere at du vil bli positivt overrasket.
 
 

Unreliable Coupons

Currently 10 unreliable coupons

Opptil 50% rabatt på Gillette hos Nice Beauty

Opptil 63% rabatt på Kérastase hos Nice Beauty

Opptil 50% rabatt på bareMinerals hos Nice Beauty

Opptil 75% på kjente merker for skjønnhetsprodukter – salg hos Nice Beauty

Opptil 53% rabatt på Redken hos Nice Beauty

Opptil 50% rabatt på Batiste tørr shampoo hos Nice Beauty

Opptil 74% på Youngblood Mineral Cosmetics hos Nice Beauty

82% rabatt – lagertømming hos Nice Beauty

Opptil 105 kr rabatt på Matrix hos Nice Beauty

30% rabatt på Clinique hos Nice Beauty