NO
Tilbudskode.com – Finn ditt Tilbud eller Tilbudskode til Norske nettbutikker.
 

New Look Promo code & Erbjudanden! - www.newlook.com/row/?language=en&currency=EUR&country=NO

Store RSS

New Look

New Look er en av de mest populære nettbutikkene for de som ønsker seg klær av høy kvalitet og i unik og elegant mote til en rimelig pris. Her finner du ikke bare klær til både kvinner, menn og barn, men også gravidklær og plus sizes. Uansett om du er ute etter den siste moten, kjendismote eller bare tilbehør, har New Look det du trenger.Det er enkelt å handle på New Look. Med en elegant og enkel nettside, finner du alt du trenger innen et par tastetrykk. Du kan sortere på produktkategori, finne tilbud og sesongriktige klær, samt søke på bestselgere. Vi på tilbudskode hjelper deg også med å finne de aller beste tilbudene og tilbudskodene på New Look, slik at du ikke bare kan handle moteriktige klær, men også til en billig penge. Selv om hjemmesiden er på engelsk og prisene er i Euro, er det lett å finne prisen i norske kroner ved å bruke valutakalkulator på nett, og du vil alltid få dagens beste kurs når du betaler med bankkort.Du får fri frakt når du handler for mer enn 65 Euro hos New Look, og dersom du handler for mindre, kommer frakten bare på 10 Euro. Du må regne med 5 til 7 virkedager, siden varene sendes fra nærmeste lager i Europa, men det er det verdt for en lekker New Look! Du kan velge å betale med alle store kreditt og debetkort, og selvfølgelig også PayPal når du handler hos New Look. Husk å benytte tilbudskoden fra oss, slik at du sparer enda mer penger!

 

Active Coupons

Currently 1 active coupons

Gratis Frakt på New Look ved kjøp over 65€

New look er en nettbutikk basert i England som selger toppkvalitets klær til en god pris. Her finner du en grei blanding av kjente og ukjente merker og selvsagt den siste moten. Dette er nettbutikken for de motebeviste!

New Look ble startet i England i 1969 og har nå over 1000 butikker fordelt over 26 ulike land i Europa, Midtøsten og Asia. Den kraftige veksten har bidratt til noen svimlende statistiske tall. I 2012 solgte nemlig New Look så mange kjoler at man kunne strekke dem langs Storbritannias lengde hele ni ganger. De solgte samtidig 8 par jeans og 24 par sko hvert eneste minutt.

Denne nettbutikken har fysiske butikker over hele verden og har designere fra alle verdensdeler. Dette sikrer at klærne er både unike og spennende, influert av et stort antall forskjellige kulturer. Dette er styrken til New Look!

I denne nettbutikken så finner du klær til kvinner og selvsagt et stort utvalgt sko. Du finner i tillegg klær i store størrelser og graviditetsklær, selvsagt med samme gode kvaliteten og moteriktig utforming. De har en egen avdeling for tenåringer, så hvis du enten er en tenåring eller du har en tenåring i huset så er dette et godt sted å begynner. Her finner du garantert noe for selv den mest kresne tenåringen. De har også en rimelig stor avdeling for herreklær og sko. Vi på tilbudskode hjelper deg dessuten med å samle de beste tilbudene, salgene og tilbudskodene på New Look, slik at du kan boltre deg i et stort utvalg og likevel spare penger!

Det er lett å komme i kontakt med New Look om det er noe du lurer på. Du finner en rekke vanlige spørsmål og svar på hjemmesiden deres, og du kan selvfølgelig også ringe eller sende en epost. Trenger du inspirasjon og vil få de beste tilbudene først, kan du melde deg på nyhetsbrevet deres, og du kan gjøre som over 3 millioner andre og følge de på Facebook. Her kan du selvfølgelig også stille spørsmål om det er noe du lurer på!

Det er enkelt å handle på New Look - du velger rett og slett dine produkter blant det store utvalget på denne lekre nettsiden. Du kan sortere på kategorier, slik som selskap og fest, hverdag eller kjendismote. Du vil alltid få fri frakt på dine bestillinger over 65 Euro, og handler du for mindre, betaler du kun 10 Euro i frakt. Levering til Norge er mellom 5-7 virkedager, så du trenger ikke vente lenge på din nye look! Du kan velge å betale med Visa eller MasterCard, og selvfølgelig også PayPal. Selv om prisene er i Euro på siden, kan du benytte en valutakalkulator på nett, og banken din vil alltid gi deg den beste dagskursen når du betaler med kort.

Animated Sale New - 468x60
 
 

Unreliable Coupons

Currently 10 unreliable coupons

Opptil 70% rabatt – Salgsiden hos New Look!

Opptil 60% rabatt på herre- og dameklær hos New Look

25% rabatt på jakker, topper og mer hos New Look

15€ rabatt på alt hos New Look

25% på herremote hos New Look

Opptil 60% rabatt på mermaid blankets hos New Look

Få en ekstra gratis BH om du kjøper en BH hos New Look

Opptil 50% rabatt på boots og støvletter hos New Look

25% rabatt på sko og klær hos New Look

25% rabatt på strikketøy hos New Look