SITE_CODE
Rabatkode - Tilbud, Rabatter & RabatKoder
 

NetOnNet Rabattkoder & Erbjudanden! - www.netonnet.no/

Store RSS

NetOnNet

NetOnNet er internettbutikken som presser prisene på elektronikk. Her finner du kvalitetsprodukter innen blant annet data, TV, foto, mobil og nettbrett og mye mer til svært gode priser og med gode betingelser.


Hos NetOnNet får du alltid 2 års garanti på dine produkter, og du har selvfølgelig åpent kjøp om du skulle ombestemme deg eller ikke være fornøyd. NetOnNet ble kåret til Norges billigste nettbutikk i 2013, så dette er butikken du alltid må ta turen innom dersom du skal kjøpe elektronikk! Vi på tilbudskode sørger dessuten for å samle de beste rabatter og tilbud på NetOnNet slik at du kan spare enda mer penger på dine kjøp.


Det er lett å handle på NetOnNet. Du navigerer enkelt på denne lekre nettbutikken og kan søke etter bestselgere, tilbud og nyheter innenfor alle kategorier. Du kan betale med postoppkrav, alle store debet og kredittkort, eller velge faktura eller avbetaling. Slik har du mange muligheter! Levering skjer også raskt - dine produkter vil være fremme innen 4 virkedager om du vil ha ekspress levering rett på døren, og du velger selv blant mange ulike leveringsmetoder. Du har også fri frakt med NetOnNet dersom du vil sende dine produkter med posten.

 

Active Coupons

Currently 2 active coupons

Fri frakt på alt! från NetOnNet

Fri frakt hos NetOnNet

NetOnNet har som mål å sikre kundene gode produkter til lave priser og klarer dette ved å ha hele hovedvirksomheten på nett, noe som fjerner dyre administrasjonskostnader og høye husleier mange andre butikker må prise inn i sine produkter.

NetOnNet har vært på nett siden 1999 med samme mål som i dag - å selge hjemmeelektronikk til lavere priser enn i vanlige butikker. NetOnNet finnes i Sverige og Norge, og har vokst seg store siden oppstarten. I 2013 ble de kåret til Norges Billigste Nettbutikk av Hardware.no, og er stolte over å både være store og rimelige. NetOnNet er nettbutikken for alle som skal handle hjemmeelektronikk. Vi på tilbudskode hjelper deg også med å samle de beste tilbudene og rabatter på NetOnNet, slik at du kan handle enda rimeligere, alltid!

Det er enkelt å handle på nettet, ettersom det er åpent 24 timer i døgnet, året rundt. Dermed er du ikke begrenset av åpningstider eller at du må planlegge å en handletur. Du behøver bare åpne pc'en eller logge deg på nettbrettet eller mobilen, og logge deg inn på NetOnNet sin hjemmeside. Så kan du handle i fred og ro og få pakken sendt hjem i posten.

Det er svært viktig for NetOnNet at kundene føler seg trygge. Derfor følger de forbrukkerårdets retningslinjer når det kommer til reklamasjonsrett. Det skal være trygt å handle hos NetOnNet. Ved å ha gode produktbeskrivelser, samt et bredt utvalg så sikrer NetOnNet at all handel skjer på kundens betingelser. Du kan velge fritt fra hele varesortimentet og få de aller beste prisene.

Du får alltid fri frakt og rask levering hos NetOnNet, og om du ønsker det, kan du betale litt ekstra for å få varene dine sendt hjem på døren. Du har alltid nok av muligheter, og dette gjelder også ved betaling. Du kan velge å betale på nett med kreditt eller debetkort, eller du kan bestille dine varer med postoppkrav. Du kan også velge å motta faktura, eller dele opp dine kjøp i avbetalinger. Slik er NetOnNet sine produkter tilgjengelige for alle!

Det er enkelt å komme i kontakt med NetOnNet dersom du har spørsmål. Du finner mange vanlige spørsmål og svar på hjemmesiden deres, og om du vil snakke med en kundeveileder, kan du sende de en epost eller ringe. Du kan selvfølgelig også stille dine spørsmål på Facebook til NetOnNet.  NetOnNet presser prisene og sørger for at kunden får det beste på markedet, til den beste prisen. Her hos tilbudskode.com vil du finne alle de beste tilbudene til NetOnNet for å sikre en enda bedre pris!