SITE_CODE
Rabatkode - Tilbud, Rabatter & RabatKoder
 

Nelly Rabattkode & Erbjudanden! - www.nelly.com/no/

Store RSS

Nelly Nelly er motebutikken på nettet som har et stort utvalg av moteklær til gode priser. De henter inn moteklær fra forskjellige leverandører, og har også flere egneproduserte merker av toppkvalitet.
Målgruppen for Nelly er ungdommelig, trendy og utadvent målgruppe, og de sikrer at de alltid har merker som passer inn i denne målgruppen. Nelly er klar over at de som liker mote er opptatt av å kunne få tak i det beste, raskt, og dette legger de til rette for med gode leveringsvilkår og et romslig lager. De har klær og tilbehør både for kvinner og menn og presser prisene hardt slik at man kan finne toppkvalitetsprodukter til en god pris.

Hos tilbudskode så finner du de siste rabatten fra nelly!

 

Active Coupons

Currently 2 active coupons

Fri standardlevering från Nelly

Alltid gratis frakt hos nelly.com

Nelly er endel av et større konsern der nylman.com og CDON group inngår og er en nettbutikk som tilbyr det beste og nyeste innen kvinne og herre mote.

Nelly er en av de ledende aktørene innen mote på nettet, og målgruppen er kvinner og menn mellom 18 og 35. Nelly er opptatt av å inspirerer kvinner og menn til å bruke stilige, moterikte klær, som sitter godt og er komfortable. Klærne skal tåle vanlig bruk og derfor tar nelly kun inn kvalitetsvarer. Det kan være dyrt å kle seg moteriktig , men nelly jobber for å presse prisene slik at alle skal ha råd til å handle hos nelly.com.
Du vil finne rundt 850 forskjellige merker innenfor alle typer produkter, inkludert skjønnhetsprodukter, klær og sko. I tillegg så finner du både badetøy, sportsklær og tilbehør til alle anledninger.
De fyller på lageret sitt med nye plagg fra internasjonale motehus og butikkens unike varemerker, i løpet av en dag så kan de legge inn opp til 300 nye plagg inn i alle kategorier. Dermed er dette et sted å sjekke jevnlig slik at du får med deg de siste nyhetene .

Nelly sine egne merker inkluderer NLY trend, NLY sko, Wonderland og Estradeur.
Utover dette så fører de merker som Fillippa K, Vera Moda og Tiger of Sweden for å nevne noen.
Med slike merker, så er det klart at nelly sin målgruppe er ungdommelige, trendye og utadvendte kvinner og menn. Dette er mennesker som elsker å ha det gøy, er eventyrlystne og full av energi. Klærne er derfor laget for mennesker som har en livsstil som kjennetegnes av nysgjerrighet og en stor appettit på livet. Nelly  har som mål å være nummer 1 inennfor sin målgruppe og derfor må de hele tiden oppdatere utvalget og samtidig presse prisene.  
 
 
 

Unreliable Coupons

Currently 10 unreliable coupons

Opptil 60% rabatt i salgsavdelingen hos Nelly

Ny tilbud med store rabatter hver time – Black Friday hos Nelly

20% rabatt på alt – Black Friday hos Nelly

Opptil 80% rabatt, romjulssalg hos Nelly

5% ekstra rabatt på alle julekalender tilbud hos Nelly

10% rabatt på din bestilling hos Nelly

Tilbudskode: 20% rabatt på alt* på Black Friday helgen hos Nelly

Sommersalg: Opptil 80% hos Nelly

Januarsalg: Opptil 70% rabatt hos Nelly

20% rabatt på festkjolene NLY Eve