NO
Tilbudskode.com – Finn ditt Tilbud eller Tilbudskode til Norske nettbutikker.
 

Mobilverkstedet kupongkode & kampanjer - www.mobilverkstedet.no

Store RSS

Mobilverkstedet De fleste har med seg mobilen over alt. Dette gjør telefonen mer sårbar for å bli skadet. En av de mest vanlige skadene er at skjermen knuses. Andre skader er ofte relatert til vann. Så står man der, med en telefon til mange tusen kroner som er ubrukelig. Her kommer mobilverksted.no inn i bildet. Dette spennende norske firma har ansatt erfarne fagfolk som står klar til å ta imot din telefon og reparere den på dagen. Sjekk mulighetene hos Mobilverksted. Få og med deg alle tilbudene fra mobilverkstedet tilgjengelig her hos tilbudskode.com

 

Aktive Tilbud

På nåværende tidspunkt 0 aktive kampanjer

Beklager, ingen kuponger funnet

Mobiltelefoner, spesielt smarttelefoner, tåler lite. Berøringsskjermen knuser lett, noe som gjør telefonen ubrukelig. Et annet vanlig problem er at man søler vann på telefonen. Dette er alltid en bitter opplevelse ettersom telefonen er dyre. Heldigvis finnes det en annen løsning enn søppelbøtta, nmelig Mobilverkstedet.no.

Mobilverkstedet.no har erfarne og kvalifiserte reperatører som kan fikse din telefon raskt og effektivt. Dermed slipper du å sitte å vente i dagevis på å få igjen telefonen. I mange tilfeller vil du få den igjen i løpet av 1 dag.

Du kan og bestille deler til smarttelefonen om du skulle ha behov for dette. Både deler og reperasjoner er dekket av garanti.

Så ikke kast telefonen neste gang noe går galt. Send eller lever den til mobilverkstedet.no og få telefonen raskt tilbake, god som ny.
 
 

Upålitelige tilbud

På nåværende tidspunkt 2 upålitelige tilbud

15% rabatt på reparasjon av mobil hos Mobilverkstedet

10% rabatt på reservedeler til din mobil på Mobilverkstedet