SITE_CODE
Rabatkode - Tilbud, Rabatter & RabatKoder
 

Merk Alt Kupongkode & Erbjudanden! - www.merkalt.no

Store RSS

Merk Alt Du kan alltid finne de beste Merk Alt rabattkoder, kampanjer og tilbud her på tilbudskode.com.

Merk Alt er stedet for skreddersydde navnelapper og merkelapper, alltid praktisk enten man har barn eller man selv har behov for å merke egne saker. Det behøver ikke å være et kjedelig merke heller, man kan få skikkelig stillige merker som du har designet selv. Dermed kan du merke både klær og gjenstander så er du sikker på at ingen tar dem med seg med en feiltagelse og, kanskje viktigere, at du får tingene igjen hvis du skulle glemme den igjen et sted. Alle lappene er lette å feste og tåler selvsagt maskinvask. Frakt er medregnet i prisen og det er kort leveringstid.

 

Active Coupons

Currently 1 active coupons

Gratis Frakt från Merk Alt

Merk Alt AS  er en av landets ledende leveranadører innen navnelapper siden 2009. Fokuset er at kvalitet og kundeservice og derfor har de bygget opp en god kundeservie avdeling og de har et stort utvalg av produkter som møter de fleste behov.

Hos Merkalt  kan du designe dine egne navnelapper slik at du får en personalisert og morsom lapp som samtidig er nyttig. Alle navnemerkene hos Merkalt kan inneholde tre tekstlinjer og i tillegg så kan du velge ut et flott motiv som gjør navnelappen helt unik.

Det er fort gjort å ta feil genser eller t-skjorte eller annet når man har det travelt. Dette gjelder kanskje spesielt for barn, men og voksne glemmer og forveksler gjenstander fordi de har det så travelt. Kanskje man skal skynde seg hjem fra treningsenteret og man hiver alle sakene oppi baggen uten å dobbeltsjekke at man får med seg alt. Dermed så blir ting glemt igjen. Da er det smart å ha merket gjenstanden slik at man kan få den igjen.

Alle navnelappenen fra MerkAlt tåler vanlig bruk, oppvaskmasking og vaskemaskin. Det er tre forskjellige typer: påstrykbare for klær, klisterlapper for andre typer gjenstander og superklistre merker som kan brukes både på tøy og på andre typer gjenstander.

 
 

Unreliable Coupons

Currently 2 unreliable coupons

Lagerssalg hos Bang Good

Gratis frakt hos MerkAlt