SITE_CODE
Rabatkode - Tilbud, Rabatter & RabatKoder
 

Lenson Rabattkode & Erbjudanden! - https://www.lenson.com/no/

Store RSS

Lenson Lenson.no hjelper deg å se klart, med gode kvalitetsprodukter og til en svært god pris. De kan tilby gode priser fordi de har gode samarbeidsavtaler med de store internasjonale kontatktlinseprodusentene slik som Bausch&Lomb, Ciba Vision, Cooper Vision, Johnson & Johnson og Alcon. Skulle du ikke ha behov for kontaktlinser, så er det verdt å merke seg at de og fører briller og solbriller av høykvalitet, til den samme gode prisen.  Det er verdt å ta en tur innom tilbudskode.com før du går i kassen på Lenson.no for å sjekke de siste tilbudene og rabatten. Lenson.no har god og rask levering, samt flere gode tjenester som vil hjelpe deg å huske når du skal bytte linser eller briller.

Lenson.no er en norsk side som har et høyt fokus på kundeservice. De tilbyr farer og tjenester innenfor øye-og synshelse, mote og skjønnet via deres nettsider. Dette gjør de ved å ha en relativt stor kundeservice avdeling som er tilgjengelig både pr telefon, mail og en egen chatt funksjon. De har jevnlige tilbud, så det kan være verdt en tur innom tilbudskode.com for å sjekke de siste og unike rabattene fra Lenson.no

 

Active Coupons

Currently 1 active coupons

15% rabatt på kontaktlinser hos Lenson

Lenson.no har et høyt fokus på kundevennlighet og et stort utvalgt av varer og tjenester innenfor øye-og synshelse, mote og skjønnhet. Nettsiden ble grunnlagt i 2006 og har laget samarbeidsavtaler med alle de store internasjonale produsenter av kontaktlinser. Dette er firmaer som Bausch&Lomb, Ciba Vision, Cooper Vision, Johnson & Johnson og Alcon med pleieprodukter.

Lenson.no har ansatt dyktige personaler har en inngående kunnskap om kontaktlinser, støttet av optikere. Dermed vil alle produktene bli håndtert profesjonelt. Kundeservice er tilgjengelig på fra mandag til fredag, både fra kl 09:00 – 12:00, så en liten pause før de er tilgjengelig fra 13:00 – 16:00. I tillegg så er det selvsagt tilgjengelig på e-post og chatt.

Her vil du få svar på alle spørsmål både om kontaktlinser, betaling og rabatter.

Lenson.no tilbyr både kortbetaling og fakturabetaling. Selvsagt følges alle de nyeste sikkerhetsprotokollene både når det gjelder kortbetalingen og fakturabetalingen. Ved fakturabetaling sendes fakturaen sammen med din bestilling, uten ekstra kostnader.

Leveransetiden varierer etter hva slags produkt du kjøper, fra 1-3 virkedager for kontaktlinser, 5-10 virkedager for briller og 3-5 virkedager for solbriller. Alle leveringene sendes ut med Posten.

Selvsagt så har Lenson.no en god fornøydhetsgaranti som gjør at du kan handle trygt. I tillegg har de mange gode kunder fordeler for kunder som registrerer seg.  Alle registrerte brukere får tilbudet om en påminnelsesmail. Denne vil minne deg på om når du trenger å bestille de samme produktene igjen, og det er Lenson.no som regner ut hvilken produkter som trengs å byttes ut, på generell basis. Fra påminnelsesmailen så kan du enkelt klikke deg videre til å forandre innholdet i bestillingen eller gjøre andre endringer fra din medlemsside. Du kan endre hvor ofte du vil ha påminnelser og andre viktige detaljer. Her styrer du alt. Abonnement på en slik påminnelsesmail er helt gratis og uforpliktende, og du kan når som helst stoppe abonnementet.
Du vil også få gratis frakt hvis din abonnementsordre har en verdi på 350,- eller mer. Så Her er det mye penger å spare, i tillegg til de mange andre gode tilbudene du finner på Lenson.no.
 
 

Unreliable Coupons

Currently 10 unreliable coupons

Alle Ray-Ban + Oakley 1250 kr – Lenson Tilbud

10% Rabatt – Vinterkampanje på linser- Lenson Rabatkode

50 kr rabatt til nye kunder! – LensOn Rabattkode

40% rabatt på alle kontaktlinser og tilbehør + fri frakt

15% rabatt på alle solbriller og skibriller – Lenson Rabattkode

2 for 1 på utvalgte briller hos Lenson

40% rabatt + gratis frakt på Cooper Vision hos Lenson

Rabattkode: 10% + FRI FRAKT på alle solbriller hos Lenson

25% rabatt på skibriller hos Lenson

Rabattkode gir 50 kr rabatt ved kjøp for 600kr hos LensOn