SITE_CODE
Rabatkode - Tilbud, Rabatter & RabatKoder
 

Lensit Rabattkoder & Erbjudanden! - www.lensit.no

Store RSS

Lensit For de som bruker linser, spesielt endags linser, er det viktig å finne de rimeligste linsene. I tillegg trenger man en rask og pålitelig levering. Dette får du hos Lensit.no. Dette er en nettbutikk som raskt har etablert seg som en av de rimeligste tilbyderne av linser på nett. Her kan det være mye penger å spare. Sjekk prisene hos lensit.no og se hvor mye du kan spare. Husk at for å få de beste tilbudene, bør du sjekke tilbudskode.com for å få de beste tilbudene. Meld deg gjerne på vårt nyhetsbrev så du kan få de beste tilbudene rett i innboksen din.

  • Lensit tilbud, lensit tilbudskode
 

Active Coupons

Currently 1 active coupons

Gratis frakt på linser fra Lensit

 

Lensit er en nettbutikk som har fokus på å levere kvalitets linser til lavest mulig pris. Deres fokus er:

- lave priser

- enkel bestiling

- rask levering

- trygg handel

Lensit klarer å presse priser på merkevarene ved å kjøpe inn stort. De har et av Norges største linselager, noe som gjør at de raskt kan sende ut din bestilling. Ettersom de ikke har fysiske butikker, kan de holde kostandene nede.

Kvalitet er viktig for Lensit. Derfor er det en optiker som er ansvarlig for kvalitetssikring av produktinformasjon. Optikeren Arne Birkeland er medlem av Norges Optikerforbund og fagansvarlig for Lensit.no.

Leveringstiden på vanlige linser som er lagerført på lensit.no sitt eget lager er rundt 2-4 arbeidsdager. I noen tilfeller, ved behov for spesial linser, må linsene sendes fra produsent. Linsene behøver da ikke å gå innom Lensit sitt lager, men sendes direkte til forbruker.

Lensit.no er blitt en av de største nettstedene som sender ut linser raskt og effektivt, til en god pris.
Type your text here