SITE_CODE
Rabatkode - Tilbud, Rabatter & RabatKoder
 

Lagerhaus Rabattkode & Erbjudanden! - https://www.lagerhaus.no

Store RSS

Lagerhaus Lagerhaus er en spennende interiørkjede med både fysiske butikker og nettbutikker. Merket Lagerhaus er blitt ensbetydende med kvalitet og ikke minst, prisbevisthet. Ettersom de har 56 butikker i Sverige, Norge og Japan kan de ha store lagre, noe som viser seg i prisnivået. Lagerhaus vet at innimellom så trenger man også rimeligere gjenstander og engangs bestikk, fat og annet. Derfor finner man også denne type produkter i både nettbutikken og i de fysiske butikkene.

Følg denne spennende interiørkjeden og andre nettbutikker du kan være interessert i hos tilbudskode.com. Vi vil hjelpe deg å alltid være oppdatert på tilbud, salg og tilbudskoder så du kan legge til de små og store gjenstandene som gjør ditt hjem perfekt. Lagerhaus og andre nettbutikker som har lager i Norge har ingen ekstra avgifter.

  • lagerhaus, lagerhaus tilbud, tilbuskode lagerhaus, rabattkode lagerhaus
 

Active Coupons

Currently 1 active coupons

Opptil 75% rabatt hos Lagerhaug

Interiørkjeden Lagerhaus startet i 1996 og har siden vokst til å dekke store deler av Skandinavia samt Japan. Mesteparten av utvalget i denne spennende kjeden er egendesignede mønstre og varer som raskt er blitt populært. De fører også noen andre merker, nøye utvalgt for å passe med deres strenge krav.

Lagerhaus har nettbutikk og i tillegg fysiske butikker i Skandinavia og i Japan. Deres store lager i Norge gjør at kunden i de fleste tilfeller får varene tilsendt i løpet av et 3-7 dager. Varene sendes med Bring eller med vanlig post, avhengig av størrelse. En annen fordel med lageret i Norge er at kundene slipper ekstra toll og uforutsette utgifter. Frakten begynner på 119 kroner og det er alltid 14 dagers returrett etter at kunden har mottatt varen.

Nettbutikken til Lagerhaus har stort sett det samme utvalget som de fysiske butikkene, med noen få unntak. Noen godteri og noen av de større produktene er ikke tilgjengelig i nettbutikken.

For Lagerhaus er det viktig å kunne tilby kundene den perfekte handle opplevelsen. Derfor har selskapet en stor kundeservice avdeling med erfarne og kunnskapsrike medarbeidere. Kunder opplever å få raskt svar og god hjelp enten per telefon eller epost.

Lagerhaus tenker på fremtiden og jobber derfor for å finne gode produksjonsmetoder som er miljøvennlige. Selskapet ønsker å bidra til utviklingen av et samfunn med minst mulig negativ miljøpåvirkning.
 
 

Unreliable Coupons

Currently 4 unreliable coupons

Salg på lys, interiør, gaver og mye mer hos Lagerhaus

50% rabatt på utvalgte varer hos Lagerhaus

20% på matkeramikk, glass, bestikk og servetter på Black Friday hos Lagerhaus

Tilbudskode: 10% rabatt på kjøp over 500 kr hos Lagerhaus