NO
Tilbudskode.com – Finn ditt Tilbud eller Tilbudskode til Norske nettbutikker.
 

Kondomeriet Kampanjekode & Erbjudanden! - https://www.kondomeriet.no/

Store RSS

Kondomeriet

Kondomeriet er Norges ledende butikk innen sexleketøy, og med 25 år på markedet er de en kjent og kjær butikkjede som de aller fleste kjenner til. Her vet du at du får kvalitet og godt utvalg av mennesker som bryr seg om deg. Det beste av alt er at hele Kondomeriets sortiment nå er tilgjengelig på nett, slik at du kan handle i ro og mak og få full oversikt over det store utvalget.


Enten du leter etter sexleketøy, sexy undertøy, erotisk film eller frekke effekter og flotte gaver, finner du det på Kondomeriets hjemmeside. Det er også enkelt og lett å handle her. Du kan sortere på kategori eller søke på dine favorittprodukter. Du kan også sortere på bestselgere og se hva alle andre handler. Har du spørsmål kan du stille spørsmål på nett til både butikksjefen eller en sexolog. Det er dessuten rimelig å handle på nett, og vi på tilbudskode.com passer på å samle de beste tilbudene og rabattkoder hos Kondomeriet for deg, slik at kosen blir enda billigere!


Når du handler hos Kondomeriet på nett, kan du betale med Visa eller MasterCard med trygg netthandel, og dine varer vil bli tilsendt deg i en anonym eske fra Posten. Du har også pakkesporing og vil aldri motta uønsket reklame eller andre henvendelser fra Kondomeriet. Dermed er det både trygt, rimelig og anonymt å handle dine sexleketøy hos Kondomeriet på nett.

  • tilbudskode kondomeriet, rabatt kondomeriet, salg kondomeriet
 

Active Coupons

Currently 2 active coupons

Fri frakt over 800,- från Kondomeriet

Kun* 89,- kr i porto hos Kondomeriet

Kondomeriet er en kjede som har både fysiske butikker og en stor nettbutikk. De har siden 1989 vært ledene på markedet for salg av sexleketøy og erotikk i Norge. Dette skyldes en kombinasjon av en frigjort og leken måte å formilde produktbeskrivelser og annet, samt diskre forsendelser. Alle pakkene fra kondomeriet sendes ut i nøytrale pakker, så man behøver ikke å være bekymret for at noen skal lure på hva som er i pakken.

I tillegg til dette, så er kondomeriet svært opptatt av å høre på kundene.  Dette lar dem justere varelageret slik at de har det som kundene ser etter tilgjengelig.
Hos kondomeriet så kan du få alt fra dildoer til oljer og glidemidler, alt laget for å gi både kvinner og menn en bedre opplevelse i sengen (eller andre steder).

For mange så kan det være vanskelig å skulle spørre etter forskjellige type sexleketøy, spesielt hvis man ikke helt vet hva man ser etter.  Dette er noe kondomeriet jobber med  hver dag, å få folk til å føle seg tryggere på sin seksualitet og tørre å spørre. På nettsiden er det en rekke linker til folk man kan kontakte og få råd og vink. Kanskje lurer på man på hva som passer for en som er allergisk mot gummi, eller man føler at det er vanskelig å få orgasme, eller det kan være andre problemer som gjør at det er vanskelig å slappe av i sengen.
Hos Kondomeriet så kan man få svar på det meste og det er trygt å spørre.

Kondomeriet er kjent som en seriøs og ansvarlig formidler av sexleketøy og erotikk. Så enten man handler i en av de 10 fysiske butikkene eller du handler på nett, så kan du være trygg på kvaliteten. De har i tillegg gode ordninger for bytte og retur ved feil størrelse på undertøy eller hvis noe mot formodning skulle være feil med produktet. Se deres nettside for alle detaljer.
 
 

Unreliable Coupons

Currently 2 unreliable coupons

50% rabatt på spretne rabbit hos kondomeriet

Kondomeriet Julekalender / Adventskalender 2014