SITE_CODE
Rabatkode - Tilbud, Rabatter & RabatKoder
 

Klokker Rabattkoder & Erbjudanden! - www.klokker.no

Store RSS

Klokker Klokker.no er nettbutikken som har fører topp klokkemerker, til en god pris. De har muligheten til å presse prisene ettersom de har færre utgifter slik som til leie av butikklokaler.
Hos klokker.no får du alltid

- hurtig levering
- muligheten for avbetaling og betaling med faktura
- sikre betalingsløsninger
- 2 ukers retturrett
- Gratis frakt på ordre over 1000 kroner

I tillegg til gode priser så har også klokker.no jevnlig gode kampanjer og tilbyr derfor varer som DKNY, Citizen og Hugo Boss til svært gunstige priser.

  • tilbud klokker, salg klokker, rimelige klokker, kjente klokker
 

Active Coupons

Currently 3 active coupons

Fri frakt over 1000 kr från Klokker

Lagertømming med billige klokker hos Klokker.no

Gratis frakt på ordre over 1000 kr hos klokker.no

Klokker.no er Norges ledende klokkebutikk på nettet. De fører alle de kjente klokkemerkene slik som Nixon, DKNY, Hugo Boss og Casio for å nevne noen. Alle merkene selges til gode, konkurransedyktige priser ettersom butikken er en nettbutikk og dermed har færre utgifter til butikk lokaler, m.m. I tillegg til generelt gode priser, har også klokker.no ofte kampanjer og rabatter slik at man kan få produktet til en enda bedre pris.

Nettbutikken har alltid varene på lager slik at de kan sende ut pakken svært raskt etter at de har mottatt din bestilling.  I tillegg så sender de ut pakken gratis om du handler for mer enn 1000 kroner, så det kan lønne seg å samle bestillinger.

Det er trygt å handle hos klokker.no ettersom de har sikre betalingsløsninger og gode rutiner. Du kan velge å utsette betalingen med deres gode betalingsutsettelses program og du kan velge om du vil betale med faktura eller kredittkort.

 

Skulle du mot formodning finne ut at klokken du har kjøpt ikke passer for deg likevel, så har du 2 ukers returrett hos klokker.no. Dette gjør at handelen blir enda tryggere.

Klokker.no er opptatt av at kundene skal være fornøyde og har derfor en egen tilbakemeldingside hvor du kan lese hva andre mener om kundeservicen og du kan gi en tilbakemelding på hvordan du har opplevd å handle på klokker.no. Alle klokkene kommer dessuten med en garanti og ettersom klokker.no er en autorisert forhandler så kan de også ta imot klokker til reparasjon, så fremt de er kjøpt hos klokker.no
 
 

Unreliable Coupons

Currently 8 unreliable coupons

Julehandel med 30% rabatt – Klokker Rabattkode

30% rabatt på klokker -Black Friday hos Klokker

Tilbud på Daniel Wellington klokke og gratis remmer hos Klokker

30% rabatt på enkelte merker* hos Klokker

50% rabatt på Flieger på Black Friday til Cyber Mondayhos Klokker

50% rabatt på Black Friday til Cyber Monday hos Klokker

Romjulssalg hos klokker.no

Black Friday salg Klokker – 50% på Casio klokker!