SITE_CODE
Rabatkode - Tilbud, Rabatter & RabatKoder
 

Klokkekongene Rabattkode & Erbjudanden! - www.klokkekongene.no

Store RSS

Klokkekongene

Klokkekongene er en spennende nettbutikk som selger klokker fra kjente merker til svært gode priser. Butikken er bygget på en forretningside hvor man kutter ut mellommenn og har lave lagerkostnader. Dette klarer de ved å kun ha en internettbutikk, samt å selge til flere land fra et felles lager. I tillegg til gode merker, er Klokkekongene svært opptatt av å gi topp kundeservice. De vet at dette er det som skal til for å sikre fremtidige salg. Derfor får du lett kontakt med deres kundeservice og de har ofte kampanjer og gode rabatter! Sjekk derfor alltid tilbudskode.com før du handler hos Klokkekongene for å få med deg de siste tilbudene og de beste prisene! Du vil bli overrasket over det store utvalget til de svært gode prisene!

  • tilbudskode klokkekongene, tilbud klokkekongene, tilbud klokke, rabatt klokke
 

Active Coupons

Currently 2 active coupons

Gratis frakt från Klokkekongene

Salg hos Klokkekongene!

Klokkekongene.no er en nettbutikk som ble startet av to drevne entreprenører. De har begge jobbet med å utvikle spennende forretningsmodeller og ikke minst hjulpet med å skape fremgangsrike butikker. Den ene har jobbet som en butikksjef for en klesbutikk. Den andre har en juridisk bakgrunn. Dette gir dem et solid fundament å bygge videre på og er hovedgrunnen til at dette firmaet har hatt en sterk vekst siden oppstarten våren 2011. 

Forretningideen er enkel, men svært god. De satser på utmerket service til alle sine kunder for å sikre at de alltid er fornøyd. Videre jobber de for å senke prisene gjennom å fjerne mellommenn og ha et sentralt lager. Fra dette sentrale lageret sender de ut varer til flere land. Deres erfaring i bransjen gjør at de kan få tak i de mest attraktive merkene, til gode priser.  De har kontaktene som trengs for å få til gode avtaler med de beste merkene.

Klokkekongene har et stort utvalg av klokker, både dameklokker og herreklokker. Merkene inkluderer Casio, Breitling, Gant og mange flere. I tillegg til det store utvalget av klokker, tilbyr de og personlig gravering, en perfekt gave!


 
 

Unreliable Coupons

Currently 10 unreliable coupons

50% rabatt på Nixon hos Klokkekongene

5% rabatt på alt hos Klokkekongene

15% rabatt på Karlex hos Klokkekongene

15% rabatt på Paul Hewitt hos Klokkekongene

Opptil 50% rabatt på Black Friday hos Klokkekongene

Tilbudskode: 5% rabatt på Triwa klokker hos klokkekongene

Tilbudskode: 7% rabatt på Daniel Wellington klokker hos Klokkekongene

40% rabatt på Rec klokker hos Klokkekongene

Tilbudskode 10% rabatt på Ingersoll hos klokkekongene

Tilbudskode: 15% rabatt på Deevotion hos Klokkekongene