SITE_CODE
Rabatkode - Tilbud, Rabatter & RabatKoder
 

Ikano Visa Rabattkoder & Erbjudanden! - www.ikanovisa.no/

Store RSS

Ikano Visa Ikano Visa er et rabattprogram der brukeren har muligheten til å tjene opp rabatter og får egne bransjetilbud og mye annet bra. Så dette er et kredittkort med en rekke fordeler.
Rabattprogrammet til Ikano Visa har 3 elementer:
- Faste rabatter
- Månedsrabatter
- Månedlige bransjetilbud knyttet direkte opp mot bransjene der månedsrabattene finnes

De faste rabattene inkluderer rabatter på bensinstasjoner, mat og dagligvare butikker. I tillegg så får du en e-post med informasjon om alle månedsrabattene som du kan benytte deg av.
Hvis du bruker visa kort endel, er dette kortet absolutt verdt en ekstra kikk. Her kan du få et greit kort å bruke, og samtidig få en mengde gode rabatter og tilbud. 

  • Ikano visa, kredittkort ikano visa, ikano visa rabatt
 

Active Coupons

Currently 5 active coupons

Månedsrabatter med Ikanovisa.no

Kampanje: 2% fast rabatt på Shell-stasjoner ved bruk av kort fra Ikano Visa

Kampanje: 1% fast rabatt på mat- og dagligevarer ved bruk av kort fra Ikano Visa

Kampanje: 10% rabatt på leiebil på rentalcars.com ved bruk av kort fra Ikano Visa

Kampanje: 1% fast rabatt på bensinstasjoner ved bruk av kort fra Ikano Visa

Ikano Visa er et kredittkort som ikke bare lar deg låne penger, enkelt og greit, men og et godt rabattprogram. Du får muligheten til å tjene opp rabatter, i tillegg til de fasre tilbudene. Hver måned har Ikano Visa fokus på en bransje og gir deg ekstra gode rabatter på leverandører i den bransjen.

De faste tilbudene, som gjelder hele tiden inkludere faste rabatter på kjøp på bensinstasjoner og i dagligvarebutikker, i tillegg til andre butikker. Så jo mer man bruker dette kortet, jo flere rabatter får man.

Ikano Visa har ingen etableringsgebyr, ingen årspris og ingen efakturagebyr. Det er en inntil 50 dagers rentefri periode når du bruker dette kortet. Så hvis du betaler hele summen du har belastet på dette kortet, har du i praksis hatt et gratis lån i perioden. Du kan til og med få betalingsutsettelse i noen måneder mot et mindre gebyr.

Du søker enkelt om kredittkortet på nettet og det er enkelt å administre kortbruken på nett. Ikano Visa gjør det praktisk og enkelt å ha en ekstra økonomisk trygghet i form av et forhåndsgodkjent lån på kortet. Du søker om den kredittgrensen du trenger og søknaden behandles raskt.