NO
Tilbudskode.com – Finn ditt Tilbud eller Tilbudskode til Norske nettbutikker.
 

ice.no Rabattkoder & Tilbud! - nettbutikk.ice.no/

Store RSS

ice.no Du kan alltid finne de beste Ice.net rabattkoder, kampanjer og tilbud her på tilbudskode.com.

Ice.no har et landsdekkende mobilnett i Norge, basert på CDMA-teknologi, noe som lar dem tilby sine kunder stabil dekning så og si alle steder.  Selv i krevende geografiske områder som i fjelldaler, langs fjorder og på øyer så kan man få et stabilt bredbånd med ice. De har i tillegg en egen kystdekning som strekker seg opp mot 120 km ut til havs. Med et mobilt bredbånd fra ice.net så har du internett og mobil dekningn så og si over hele landet.

  • iceno tilbud, rabatt ice, tilbud mobil bredbånd
 

Aktive Tilbud

På nåværende tidspunkt 0 aktive kampanjer

Beklager, ingen kuponger funnet

Det å skulle gi alle i vårt landstrakte land en bredbåndstjeneste er ikke enkelt. Dette skyldes de geografiske forholdene med høye fjell, fjorder og en lang kystlinje. Dermed er mobil og bredbåndsdekning svært krevende og lenge sa alle bredbåndstjeneste operatører at store deler av befolkningen måtte klare seg uten mobilt bredbånd. Dette bestemte grunnleggerne av ice.net seg for å jobbe for å motbevise da de ble opprettet i 2003. Visjonen var å tilby hele Skandinavia bredbåndstjenester og i dag har ice.no en dekningsgrad på 75 prosent i Norge. I tillegg så når de opptil 12 mil utenfor kysten.

Ice.no leverer en moderne bredbåndsoppkobling av høy kvalitet. Denne høye kvaliteten gjelder nærmest uansett hvor man bor, både i sentrale og mindre sentrals strøk. I tillegg så jobber selskapet kontinuerlig med å bygge ut det mobile bredbåndsnettet i hele Skandinavia. Målet er å oppgradere både dekningen og hastigheten vesentlig, slik at alle kan dra nytte av internett tjenester, uansett hvor de er i landet.

Per i dag så bruker ice.no en tjeneste som heter CDMA Rev.B. Dette systemet gir nedlastningshastigheter på opptil 9.3 Mbps.
Uansett hva ditt behov er når det kommer til bredbåndsoppkobling så er det nesten garantert at ice.net har et tilbud eller et system som passer ditt behov. De har særlig gode tilbud til bedrifter innen transport og fiskeri ettersom ice.no tilbyr en stabil nettilgang langs hele det norske veinettet og langs hele den lange kysten.

Ice.no har svært gode, konkurransedyktige priser og tåler sammenligning med alle andre typer lignende selskaper. Selskapet er opptatt av å være tilgjengelig for kundene og har derfor en god kundeservice avdeling og en solid nettside som lar deg styre abonnementet selv. De har i tillegg flere løsninger for å sikre at du ikke plutselig får en uforholdsmessig stor regning. De er opptatt av god dekning og forutsigbarhet!
 
 

Upålitelige tilbud

På nåværende tidspunkt 4 upålitelige tilbud

1000 kr rabatt på alle mobiltelefoner! ICE.no

Med mobilt bredbånd fra ice.net får du uslåelig dekning i hele landet.

Grensesprengende mobilabonnement til jul – 1 GB til kun 99,-/mnd fra ice.net

Ingen etableringsgebyr hos Ice.net