SITE_CODE
Rabatkode - Tilbud, Rabatter & RabatKoder
 

Hotels.com Rabattkode & Erbjudanden! - https://no.hotels.com/?pos=HCOM_NO&locale=no_NO

Store RSS

Hotels.com Du kan alltid finne de beste Hotels.com rabattkoder, kampanjer og tilbud her på tilbudskode.com

Hotels.com hjelper deg med å finne de beste prisene på hoteller rundt om i verden. Nettsiden dekker mer enn 220 000 hoteller i mer enn 60 land.

  • hotels.com tilbud, tilbudskoder hotel.com, rimelig hotel, salg hotelrom, salg reiser, tilbud ferie
 

Active Coupons

Currently 5 active coupons

Opptil 50% rabatt på dagens tilbud hos Hotels.com

Hotels.com tilbud på London reiser

Spesialtilbud på Hotell i Paris med Hotels.com

Hver 10. overnatting gratis – bonuser fra Hotels.com

Siste liten tilbud hos hotels.com

Hotels.com har et av de største utvalgene for bestilling av hotellrom på nettet. Nettsiden har et nettverk av lokale nettsteder og telefonsentre som dekker både store hotellkjeder og små uavhengige overnattingssteder. Dette gjør at Hotels.com kan tilby over 240 000 forskjellige alternativer fra alle verdens hjørner. Hotellanmeldelser gjør det enkelt å finne det beste alternativet, enten det er i siste liten, om du er på utkikk etter et fem-stjerners eller et budsjetthotell, om du reiser alene, på forretningsreise eller med hele familien. Du kan også bestille leiebil via Hotels.com.
Hotels.com er et underselskap av Expedia, med hovedkvarter i Dallas, Texas. Expedia-gruppen har også en rekke kontorer i Europa.

ABONNEMENT VIA E-POST
Som registrert kunde får du tilsendt eksklusive kuponger, tilbud og reiseinformasjon fra Hotels.com. Som kunde kan også tjene opp til bonusovernattinger med Welcome Rewards, bestille raskere, vise eller endre bestillinger, få utskrift av kvitteringer og reisebeskrivelser for turene, og lagre favoritthoteller og -reisemål slik at du enkelt får tilgang til den. Du blir også blant de første som mottar spesialtilbudene.

BONUSOVERNATTING Ved å samle 10 Welcome Rewards-overnattinger, kan du få en bonusovernatting som du kan bruke på et av hotellene som deltar i ordningen. Verdien av bonusovernattingen blir den samme som gjennomsnittsprisen på de 10 overnattingene du har samlet. Se etter hoteller med Welcome Rewards-logoen ved siden av navnet for å finne de stedene som deltar i ordningen. Du må fremdeles betale skatter og avgifter for bonusovernattinger.

PRISMATCH Hotels.com er så sikre på at de har de laveste prisene at hvis du finner en lavere pris refunderer de mellomlegget. Det eneste du trenger å gjøre hvis du finner en lavere pris er å sjekke at det er det samme rommet, samme hotellet og de samme datoene. Deretter fyller du inn et skjema på Hotels.com. Hvis opplysningene stemmer får du mellomlegget tilbake. Tilbudet gjelder ikke hvis prisforskjellen er grunnet skatter og avgifter, eller hvis det andre tilbudet ikke er allment tilgjengelig.

Du sparer 479 kroner i avslag når du bestiller med Hotels.com appen for smarttelefon og nettbrett. Dette gjelder for bestillinger på minst 2400 kroner eksklusive avgifter.
 
 

Unreliable Coupons

Currently 10 unreliable coupons

8% rabatt på bestillingen din hos Hotels.com

Hotels Rabattkode : 10% rabatt hos Hotels.com

10% rabatt på bestillingen – Hotels.com Rabattkode –

Opptil 40% rabatt på toppdestinasjoner i USA

4- og 5-stjerners hoteller for 1000 kr eller mindre hos Hotels.com

10% på hotell i Madrid hos Hotels.com

Opptil 40% på strandferier hos Hotels.com

Opptil 40% rabatt – vintersalg hos Hotels.com

10% rabatt på alle russiske reisemål (12% med appen) hos Hotels.com

Opptil 50% rabatt – 72 timers salg hos Hotels.com