SITE_CODE
Rabatkode - Tilbud, Rabatter & RabatKoder
 

Hoppa Rabattkode & Erbjudanden! - hoppa.com/

Store RSS

Hoppa

Hoppa er den ledende leverandøren av lavpristransfer over hele verden. Hoppa sikter på å tilby den høyeste grad av service til en svært god pris  og jobber konstant forbedre seg.


Har du noen gang kommet til en travel flyplass og blitt møtt av skrikende mennesker som prøver å lure på deg dyre taxiturer, eller lett i evigheter etter den bussen som skulle ta deg inn til byen? Det siste man trenger etter en lang flytur er å kjempe for å komme seg frem til hotellet. Dette hjelper Hoppa deg med - på en enkel og rimelig måte. Og vi på tilbudskode har mange gode tilbud og tilbudskoder som gir deg transfer enda billigere med Hoppa.


Det er enkelt å bestille din flyplasstransfer med Hoppa. Du søker på flyplass og destinasjon, og når du har valgt dato og tidspunkt, får du opp dine tilgjengelige valg for transfer. Slik kan du velge mellom raske og komfortable transfer muliigheter slik som privat taxi eller minibuss, eller billig transfer med for eksempel felles buss. Du betaler med Mastercard, Visa eller PayPal, og du vil få din bekreftelse med anvisninger rett til din din epost.

 

Active Coupons

Currently 1 active coupons

Tilbudside for flyplasstransfer på Resort Hoppa

Resorthoppa tilbyr en verdensomspennende transportjensete som idag er tilgjengelig i over 94 land og de legger stadig til flere.  De opererer gjennom over 450 innfallsporter, og dette inkluderer flyplasser, jernbanestasjoner og havner.

Resorthoppa ble opprettet i 2004, og har hatt en enorm vekst siden oppstarten. Som en merkevare under Resort Hoppa (UK) Ltd, er de nå markedsledende både i Storbritannia og Europa, med over 1,5 millioner passasjerer i 2013. Resorthoppa betjener nå over 94 land gjennom 473 flyplasser og 4320 destinasjoner. Slik har du alle muligheter med Resorthoppa, enten du skal på ferie eller er på forretningsreise med dårlig tid.

Resorthoppa tilbyr også transport til og fra alle de viktigste destinasjonene på de mest populære feriestedene. Dette gjelder enten du vil tilbringe tid på stranden, i skibakken eller i storbyen, eller om du vil reise til områder utenfor de vanlige reisemålene. Uansett hvor du reiser, så kan Resorthoppa skaffe deg transport. Vi på tilbudskode.com sørger dessuten for å gi deg de beste rabatter, tilbud og tilbudskoder hos Resorthoppa, slik at du også kan spare penger på en komfortabel og enkel transfer.

Resorthoppa er et selskap som hjelper deg med transport til og fra flyplasser og andre steder du ønsker å besøke mens du er på ferie. Dette firmaet sikrer at du får en behagelig start og avslutning på enhver reise. De har flere forskjellige fremkomstmidler, slik som shuttlebuss, vanlig buss eller privat taxi. Alt styres selvsagt gjennom Resorthoppa slik at du bare har et firma å forhold deg til. De har lang erfaring innen dette og derfor er du trygg på at de vil møte dine transport behov på en profesjonell og sikker måte.

Det er lett å komme i kontakt med Resorthoppa om du har spørsmål angående din bestilling eller transfer. Du finner mange vanlige spørsmål og svar på hjemmesiden deres, og du kan også sende de en epost eller ringe. Når du er klar til å ta din bestilling, kan du velge mellom å betale med Visa eller MasterCard, og også via PayPal. Din bestilling vil bli sendt til deg på epost, og du vil også ha full oversikt over den på din egen side på Resorthoppas hjemmeside. Her kan du også enkelt endre din bestilling i inntil 48 timer før avreise, dersom noe skulle skje.

 
 

Unreliable Coupons

Currently 10 unreliable coupons

40% rabatt på all flyplass transport, taxi og shuttles hos Hoppa

25% rabatt hos Hoppa

20% rabatt – St. Patrick’s Day tilbud hos Hoppa

20% rabatt, påsketilbud hos Hoppa

20% rabatt – valentinesdag tilbud hos Hoppa

15% rabatt på alt – januarsalg Klokkebutikken

25% rabatt – Black Friday hos Hoppa

33% rabatt hos Hoppa

28% rabatt hos Hoppa

15% rabatt hos Hoppa