NO
Tilbudskode.com – Finn ditt Tilbud eller Tilbudskode til Norske nettbutikker.
 

Homenet Rabattkoder & Erbjudanden! - www.homenet.no/

Store RSS

Homenet HomeNet leverer bredbånd til privatkunder over hele Norge.  Firmaet er en del av Broadnet og har dermed en solid base i ryggen. De er eksperter på bredbånd og kan levere svært høy hastighet til en lav pris. I tillegg er HomeNet spesielt opptatt av kundeservice. Derfor har de fokus på:
Åpenhet
Dyktighet
Kundeservice med et smil

Konkurranser og annet på sosiale medier, samt gode tilbudskoder er helt essensielt for HomeNet. Derfor bør du holde deg oppdatert på HomeNet sin egen side hos tilbudskode.com. Da er du sikret at du kjenner til de beste tilbudene, uansett.

  • tilbud homenet, rabatt homenet, salg homenet, tilbud nettsider, tilbud nett
 

Active Coupons

Currently 1 active coupons

Knallpris på Internett! Nå kun 289,- pr måned for opptil 20Mbit!

Bredbåndsteknologien er i stadig endring, ikke minst i forhold til pålitelighet og pris. For det er viktig med høy hastighet og ikke minst god kapasitet i dagens teknologiske samfunnet. I de fleste familier så finner man nettbrett, mobiler og datamaskiner som alle skal på nett.

HomeNet er en bredbåndleverandør som leverer bredbånd til private adresser i hele Norge.

Denne aktøren ønsker å skille seg ut fra mengden ved å gi kundene en suveren kundeopplevelse.

For HomeNet er det viktig å være gjennomsiktig, både i medgang og motgang. Hvis nettet er nede, blir det telefonstorm. Dette tar HomeNet på alvorlig ettersom de forteller det til deg hver eneste gang.

I tillegg sikrer de at alle i bedriften har den nødvendige kunnskapen for å hjelpe kunden på best mulig måte. På noen adresser kan man måtte tenke utradisjonelt og se løsninger der andre ser problemer. Denne bedriften har kunnskapen til å finne løsninger som passer kunden,  med et smil. For det er viktig med litt ekstra sjarm i hverdagen, noe HomeNet satser på. Derfor gir de service med et smil, enten det er på Facebook, telefon, mail eller chat!

HomeNet er en aktør som det er enkelt å komme i kontakt med. De er tilgjengelig på flere sosiale medier, samt pr mail, chat og ikke minst telefon. Det er lett å sjekke om de holder det de lover, selv før du blir kunde. Du trenger bare å holde øye med nettsiden telepriser.no for å sammenligne deres priser med andre landsdekkende leverandører.
 
 

Unreliable Coupons

Currently 1 unreliable coupons

Bestill bredbånd til sommerpris hos HomeNet.no og vinn