SITE_CODE
Rabatkode - Tilbud, Rabatter & RabatKoder
 

Hobbyklubben Rabattkoder & Erbjudanden! - https://www.hobbyklubben.no/

Store RSS

Hobbyklubben

Hobbyklubben er Norges største hobbyklubb for deg som liker å være kreativ! Enten du syr, hekler, strikker, maler, lager mat eller designer finner du alltid det aller beste fra norske og utenlandske forfattere innen hobby og kreativitet på Hobbyklubben.


Som medlem i Hobbyklubben får du et gratis medlemsblad rett i postkassa 18 ganger i året, med inspirasjon og presentasjon av spennende hobbybøker. Du vil også få muligheten til å motta en hovedbok som består av de beste og mest populære hobbybøkene i alle kategorier. Vi på tilbudskode.com sørger dessuten for å gi deg de aller beste prisene og tilbudene på ditt medlemskap i Hobbyklubben.


Det er enkelt å bli medlem på Hobbyklubben. Du registrerer deg på hjemmesiden deres, og kan betale med Visa eller Mastercard, og selvfølgelig også velge faktura. Husk at du også får hele 11,5% rabatt på alle bøker i Hobbyklubbens store nettbutikk når du er medlem!


 

Active Coupons

Currently 1 active coupons

Meld deg inn og få garnpakke, 3 strikkebøker og strikkepinnesau gratis hos Hobbyklubben

Som Norges største hobbyklubb er Hobbyklubben stedet for deg som er kreativ og trenger litt inspirasjon i hverdagen. Med sitt store utvalg av aktuelle bøker innenfor hobbyer i alle kategorier på nett og med stadig påfyll av spennende nyheter, vil du alltid finne noe for deg på Hobbyklubben.

Hobbyklubben er en del av Tanum, som er en av Norges største og mest kjente bokhandlere - nå også på nett. Det er godt å ha en solid aktør i ryggen når du er medlem i en bokklubb, slik at du er sikret stabilitet, god kundeservice og alltid aktuelle bøker. Tanum har mange flere spennende bokklubber, og er en del av Cappelen Damm.

Som medlem i hobbyklubben får du et gratis medlemsblad tilsendt 18 ganger i året. Dette inneholder mye god inspirasjon om hobbybøker og aktuelle hobbyer, og også en fyldig presentasjon av hovedboken som du vil få tilsendt. Denne kan du selvsagt avbestille når det ikke er aktuelt for deg. Som medlem får du også hele 11,5% rabatt på alle bøker i nettbutikken til Hobbyklubben. Vi på tilbudskode.com passer dessuten på å samle alle de beste tilbudene og prisene på medlemskap til deg, slik at du sparer mest mulig penger på din hobby.

Det er lett å komme i kontakt med Hobbyklubben om det er noe du lurer på. Du kan selvfølgelig følge de på Facebook, og komme med spørsmål og tanker der, men du kan også ringe en av de hyggelige kundeveilederne eller sende en epost.

Det er enkelt å bli medlem på Hobbyklubben. Du registrerer deg på hjemmesiden deres, og kan betale med Visa eller Mastercard, og selvfølgelig også velge faktura. Husk at du også får hele 11,5% rabatt på alle bøker i Hobbyklubbens store nettbutikk når du er medlem!

 
 

Unreliable Coupons

Currently 3 unreliable coupons

Akkurat nå får du stor strikkepakke gratis ved innmelding i Hobbyklubben.

Hobbyklubben – Fargeleggingspakken for voksne GRATIS*

Hobbyklubben – Meld deg inn og få stor strikke- eller heklepakke GRATIS