SITE_CODE
Rabatkode - Tilbud, Rabatter & RabatKoder
 

Hafslund Rabattkoder & Erbjudanden! - www.hafslund.no

Store RSS

Hafslund Du kan alltid finne de beste Hafslund rabattkoder, kampanjer og tilbud her på tilbudskode.com.

Hafslund er et av de største kraftkonsern i Norden. Selskapet er Norges største leverandør av strøm og landets største netteier. Hafslund er også en stor produsent av fornybar energi.

  • tilbud hafslund, rabatt hafslund, salg strøm, rimelig strøm
 

Active Coupons

Currently 1 active coupons

Tilbud på strøm med Hafslund

Hafslund er et norsk strømforsynings selskap som aktivt jobber for å sikre en mer miljøvennlig strømforsyning og god kundeservice.  Som et ledd i deres ønske om å kunne hjelpe alle sine kunder på en best mulig måte, så tilbyr de en kundeservice på 15 forskjellige språk.

Hafslund har et system som sikrer at de utnytter varme av kloakk og avfall i Oslo. Dette er varme som vanligvis ville gått tapt, men som nå sikrer at oslobeboere får varme i hjemmene.  Denne prosessen gjør også luften i Oslo renere og er bare ett av flere tiltak fra Hafslund for å sikre optimal utnyttelse av alle kraftkilder og en bærekraftig drift.

Noe av det mest irriterende man kan oppleve er at man mister strømmen, spesielt hvis man er midt opp i noe eller det er kaldt. Derfor driver Hafslund med overvåking av strømnettet til hele 1,4 million mennesker,  24 timer i døgnet for å sikre at et strømbrudd blir oppdaget raskt. Ved strømbrudd, så har Hafslund gode rutiner for å sikre at reparasjonsarbeidet kommer i gang raskt.

Hafslund har en kontinuerlig inspeksjon av alle kraftlinjene for å fange opp eventuelle problemer før de oppstår. De bruker helikopter både for å inspirere kraftlinjene, samt at de rydder på sidene av kraftlinjene både med bakkemannskap og med helikopter.
 
 

Unreliable Coupons

Currently 2 unreliable coupons

Hafslund Julekalender / Adventskalender Luke 24 – 2014

Strømtilbud til studenter fra Hafslund