SITE_CODE
Rabatkode - Tilbud, Rabatter & RabatKoder
 

Girl-It Rabattkoder & Erbjudanden! - www.girlit.no

Store RSS

Girl-It GIRL:IT klubben er Norges kuleste jenteklubb. Som medlem av klubben får du tilbud om en pakke som inneholder GIRL:IT bladet, to klubbting og en overraskelse - hver måned!

GIRL:IT er et nettsamfunn der unge jenter kan lære noe nytt, bli kjent med jenter med samme interesser, og få utfolde seg kreativt. GIRL:IT skapes i største grad av medlemmene som er med og bidrar på nettsamfunnet. Her deles erfaringer, tanker, drømmer og glede, men også vanlige diskusjoner om det som skjer i livet.

Som medlem i GIRL:IT klubben får du 12 spennende pakker i året, men du kan selvfølgelig avbestille når du vil. Pakken kommer automatisk i posten, og i GIRL:IT magasinet kan du se hva du får i neste pakke. Din første pakke er dessuten helt gratis! Om du ikke vil ha pakken, er det bare å avbestille helt kostnadsfritt via epost, internett, telefon eller post. Gjennom Tilbudskode.com vil du få en ekstra god pris på dine månedlige pakker, så her er det ikke mye å tenke på!

GIRL:IT har også en egen nettbutikk der du kan handle for bonuspoeng som du tjener opp ved å motta GIRL:IT pakker og å verve medlemmer. Du kan selvfølgelig også handle gjennom faktura eller kredittkort. Du får også gode rabatter om du er GIRL:IT medlem, og du kan enkelt registrere deg på hjemmesiden.

  • Girl:IT abonnement, rimelig Girl:IT
 

Active Coupons

Currently 1 active coupons

Barn leser bedre med GIRL:IT – velkomsttilbud for kun kr 0,-

GIRL:IT er et nettsamfunn der jenter kan lære seg nye ting samtidig som de har det gøy og er underholdt, med andre jenter som deler samme interesser. Siden GIRL:IT i største grad skapes av medlemmene selv, blir innholdet i nettsamfunnet tilpasset slik at det er gøy og involverende å være med.

På siden kan du laste opp dine egne innlegg - bilder, tekst, tanker, drømmer - alt er velkomment. Slik kan du dele det du bryr deg om med andre likesinnede der ute, og hver uke kan du vinne en flott premie! Du kan også kommentere og like på andres innlegg, og alle bruker kallenavn - mobbing er forbudt på GIRL:IT!

GIRL:IT er drives av Stabenfeldt, som har over 30 års erfaring med å tilby underholdningsprodukter for barn, gjennom blant annet magasiner og klubber som Kickerz, Penny Girl og GIRL:IT. GIRL:IT er en klubb for jenter over hele Europa, og har avdelinger i Norge, Sverige, Finland, Tyskland, Østerrike, Sveits, Ungarn og Australia.

Som medlem i GIRL:IT får du tilgang til alt spennende innhold på hjemmesiden, og en stor gratis prøvepakke du kun betaler 49 kroner i porto for. Gjennom Tilbudskode.com vil du også få rabatterte priser på den månedlige pakken og porto. Du får også tilgang på nettsamfunnet på nett og mobil, og får månedlige pakker i posten med GIRL:IT bladet, to klubbting og en overraskelse. Du får også rabatterte priser på GIRL:IT sin egen nettbutikk. Det er selvfølgelig ingen kjøpekrav, og du kan si opp medlemskapet når som helst ved å kontakte kundeservice til GIRL:IT på mail, post eller telefon.

 
 
 

Unreliable Coupons

Currently 1 unreliable coupons

Bli medlem i GIRL:IT – Norges kuleste jenteklubb!