SITE_CODE
Rabatkode - Tilbud, Rabatter & RabatKoder
 

Air Help Rabattkoder & Erbjudanden! - www.getairhelp.com/no

Store RSS

Air Help Har du blitt sittende fast på en flyplass i timevis på grunn av et forsinktet fly eller kansellert fly? I såfall kan du ha rett på erstatning fra flyselskapet. For i overraskende mange tilfeller, har flyelskapet en erstatningsplikt. Ulempen er at det ofte er et byråkratisk marreritt å fremme kravet mot flyselskapet. Her kommer AirHelp inn! Dette selskapet tar hele saken for deg! Dermed kan du bare lene deg tilbake og la saken gå sin gang. Du betaler ingenting til AirHelp. De får kun en viss prosent av erstatnignen du får utbetalt av flyselskapet. En vinn-vinn situasjon.

 

Active Coupons

Currently 1 active coupons

Gode vilkår med AirHelp – Pengene tilbake fra flyturen

AirHelp er et innovativt selskap som lever av å føre erstningssaker mot flyselskap. Dette gjelder primært saker hvor fly er blitt forsinket eller kansellert. Litt avhengig av årsaksforhold, kan flypassasjerer har rett på mange tusen kroner i erstatning. Utfordringen er selvsagt å å få flyselskapet til å betale ut erstatningsummen. For en vanlig flypassasjer kan det være for vanskelig å sette seg inn i alle regler rundt dette. Dermed er det mange som ikke orker å ta opp kampen.

 

AirHelp stiller sin kunnskap til din disposisjon. De tar seg av all kommunikasjon med flyselskapet, fyller ut de relevante skjema og jobber for din sak. For din sak er og deres sak. De får kun betalt når du får erstatningen. De får 25% (se deres nettside for oppdatert vilkår) av erstatningsummen. Så jo høyere de klarer å drive erstatningsummen, jo bedre betalt får de.
Du som flypassasjer får en erstatningsum som du antagelig aldri ville fått på egen hånd.

Sjekk nettsiden for oppdaterte vilkår og ta deres 3 minutter test for å finne ut om du har en sak mot flyselskapet. Husk, du betaler ikke AirHelp, de får betalt kun når du får utbetalt forsikringspengene.
 
 

Unreliable Coupons

Currently 1 unreliable coupons

Stor vårsalg på flybilletter hos airBaltic