NO
Tilbudskode.com – Finn ditt Tilbud eller Tilbudskode til Norske nettbutikker.
 

Flipp Rabattkoder & Erbjudanden! - www.flipp.no/

Store RSS

Flipp Flipp er tjenesten for de som liker varierende lesestoff. Tjenesten gir deg tilgang til 25 av Egmonts blader i kun ett abonnement og er tilgjengelig for tablets – iOS og Android.

 

Active Coupons

Currently 2 active coupons

Prøv Flipp gratis i én måned – Flipp.no

Prøv Flipp – helt gratis i 1 måned!

Er du glad i å lese, men ikke ønsker å bruke mye penger på forskjellige blader og magasiner. Da hjelper Flipp deg til et billig alternativ. Her kan du lese 25 av Norges beste og største blader på ett sted. Dermed har du tilgang til alle dine favoritter, uten at det koster deg en formue. Her kan du velge mellom et bredt utvalg av diverse blader og tegneserier for enhver smak. Alt du trenger å gjøre er å laste ned en app, for å ha tilgang til Flipp sine fantastiske tilbud. Flipp gir deg også en gratis prøveperiode, så du kan se hvordan abonnementet fungerer. Her er det ingen bindingstid, så du har frihet til å styre ditt abonnement akkurat slik du vil. Siden er i konstant utvikling, slik at de kan fortsette å utvikle utvalget sitt, og tilpasse det til dine behov. Her kan du får tak i blader som Vi Menn, Hjemmet, Her og Nå, Donald Duck og mange flere. Få flyturer, bussturer og venting til å gå kjappere. Du trenger aldri å kjede deg lenger med Flipp sitt gode lesestoff tilgjengelig på mobilen.

 

Flipp er for deg som er interessert i blader, magasiner og tegneserier. Her får du 25 av Norges største og beste blader samlet på ett sted.

Denne siden er et produkt fra Egmont Publishing AS, og har derfor deres kjente blader som bl.a. Vi Menn, Det Nye, Her og Nå, Hjemmet, Jakt, Donald Duck og mange flere.

Her finner du blader for fritids interesser, hjelp til å dekorere hjemmet, sladder magasiner, mat oppskrifter og mye mer for enhver smak. Denne siden jobber konstant med å utvide utvalget, så det kommer til å dukke om flere spennende alternativer i fremtiden.

 

Her kan du laste ned bladene når du vil, og lese dem selv når du ikke har tilgang til internett. Dermed slipper du å dra på butikken for å kjøpe dine favoritter, og du sparer også plass ved å ikke ha papirutgaven i hjemmet. Alt du trenger er å laste ned app’en, og du kan begynne å lese. Denne fungerer på din smarttelefon eller nettbrett, i iOS og Android slik at du kan lese hvor og når som helst.

 

Flipp gir deg en gratis prøveperiode i 30 dager, så du kan prøve ut deres fantastiske tjenester. Her er det ingen bindingstid, så du kan avlyse uten at det er noe problem. Etter 30 dager koster abonnementet kun 129 kr i måneden. Flipp sitt abonnement blir enda billigere med våre rabatt koder, slik at du får mer valuta for pengene. Start Flipp sitt gode tilbud nå, og les så mye du vil fra et bredt utvalg av landets beste blader og tegneserier.