SITE_CODE
Rabatkode - Tilbud, Rabatter & RabatKoder
 

First Hotels Bookingkode & Erbjudanden! - https://www.firsthotels.no/

Store RSS

First Hotels Du kan alltid finne de beste First Hotels rabattkoder, kampanjer og tilbud her på tilbudskode.com.

First Hotels er en av Skandinavias ledende hotellkjeder med 54 ulike hoteller i Norge, Sverige og Danmark. Hotellkjeden ble skapt i 1993 og har som målsetning å tilby kvalitetsopplevelser og individuelle valg. Blant de fineste hotellene finnes blant annet Grims Grenka i Oslo, First Hotel Reisen i Stockholm og designhotellet First Hotel Twentyseven i København.

  • Tilbud first hotels, rabatt first hotels, rimelige hotellrom, rimelig hotell, rimelig hotel, salg hotel, salg hotell
 

Active Coupons

Currently 4 active coupons

25% rabatt om du finner lavere pris på samme hotell*

25% prisgaranti – Mange fordeler hos First Hotels

500 velkomstpoeng ved innmelding i First hotel klubben

21% rabatt fra førte natt for bedrifter hos First Hotels

First Hotels ble start i 1993 og er i dag en av Skandinavias ledende hotellkjeder. Kjeden har i alt 55 hotell fordelt over hele Skandinavia, med mer enn ett hotell i byene Oslo, Bergen, København, Ålborg, Stockholm, Gøteborg, Malmø og Karlskrona. Hovedkontoret ligger i Oslo sentrum.

Hotellene er gjerne plassert sentralt, med gode muligheter for shopping, aktiviterer og turisme. Gratis internett er alltid tilgjengelig på alle First Hotels hotell. De fleste hotellene har også gode avtaler med nærliggende parkering. Til forretningsreisende har First Hotels en rekke fasiliteter til disposisjon. Disse inkluderer møterom, konferanselokaler og hotellrom tilrettelagt de som reiser i jobbsammenheng. Gjennom samarbeidet med Thon Hotels kan First Hotels også tilby firmaabtaler som gjeldere begge kjedene.

De øvrige reisemålene hvor du finner et First Hotels hotell er Drammen, Hamar, Haugesund, Kristiansand, Lillehammer, Mandal, Stavanger og Ålesund i Norge; Aarhus, Høje Taastrup, Kolding, Odense og Vedbæk i Danmark; og Alingsås, Borlänge, Borås, Enköping, Falun, Halmstad, Hudiksvall, Härnösand, Kalmar, Karlshamn, Kristianstad, Linköping, Olofström, Skövde, Sundsvall, Söderhamn, Trollhättan, Uppsala, Västerås, Örebro, Örnsköldsvik og Östersund i Sverige.

Ved å melde deg på First Hotels' nyhetsbrev kan du få nye tilbud og nyheter rett i innboksen. First Hotels garanterer deg de laveste prisen gjennom WebDeal. Det betyr at hvis du finner det samme hotellet under samme vilkår til en lavere pris noe annet sted får du 25% avslag på WebDeal prisen. Dette gjelder kun online-bestillinger og bestillinger som allerde er gjennomført. Tilbudet opphører ved eventuelle av- eller ombookinger. Hos First Hotels kan du også sanke lojalitetspoeng som medlem av First Member. Dette er i samarbeid med verdens største hotellallianse, Global Hotel Alliance, slik at du kan nyte fordeler i et stort antall tilknyttete hoteller. Medlemskapet er gratis og du får umiddelbart 500 velkomstpoeng bare ved å melde deg på. SOm med medlem får du mulighet til å tjene poeng, ankomme sent, fri tilgang til treningsfasiliteter, unike Local Experiences og spesialtilbud.
 
 

Unreliable Coupons

Currently 10 unreliable coupons

Book rom fra 699 kr, påsketilbud hos First Hotels

SOMMARSALG – 25% First hotels bookingkode

Storbytilbud hos First Hotels

25% rabatt på hoteller i Skandinavia hos First Hotels

25% rabatt, romjulssalg hos First Hotels

25% rabatt på hoteller hos First Hotels

25% rabatt på hoteller hos First Hotels

Tilbud på bryllup og romantikk opphold hos First Hotels

Spa tilbud hos First Hotels

Opptil 30% rabatt hos First Hotels