SITE_CODE
Rabatkode - Tilbud, Rabatter & RabatKoder
 

Finnair Rabattkoder & Erbjudanden! - https://www.finnair.com/no/no/

Store RSS

Finnair Du kan alltid finne de beste Finnair rabattkoder, kampanjer og tilbud her på tilbudskode.com

Finnair ble grunnlagt i 1923 og er dermed det femte eldste flyselskapet i verden som fremdeles er i drift. Over åtte millioner passasjerer flyr med Finnair hvert år til destinasjoner i Europa og Asia.

  • billig finnair, salg finnair, rimelige flybiletter, rimelige flyreiser, billige flyreiser
 

Active Coupons

Currently 1 active coupons

Finnairs tilbudside!

Finnair ble etablert i 1923 og er dermed en av flyselskapene i verden som har overlevd lengst. Tross langvarig drift har Finnair en av Europas yngste flåter. Selskapet har en fire stjerners rangering hos Skytrax, en utmerkelse som det har fått fire år på rad. Finnair er også nominert til beste flyselskap i Nord-Europa, også det for fjerde år på rad. Selskapet har samtidig blitt kåret til beste europeiske flyselskap i 2013 TTG Travel Awards. Finnair tilbyr den korteste veien mellom Asia og Europa. Selskapet tilbyr derfor ruter til 13 store byer i Asia. I Europa har selskapet et nettverk av 60 reisemål. Det samlete rutenettverket består av 800 reisemål i 150 land.

Ved å fly med Finnair kommer også en rekke tilleggstjenester. Du kan blant annet forhåndsbestille sitteplass på økonomiklassen. Du kan kjøpe ekstra mengde bagasje på forhånd slik at du slipper en heftig ekstra avgift på flyplassen. Du kan bestille et måltid, forfriskninger for spesielle anledninger eller tax-free varer på forhånd. Du kan også handle på nettet i Finnair Plusshop. Som medlem av Finnair Plus-programmet åpner det muligheten for mange flere tjenester.

FINNAIR PLUS
Som medlem av Finnair Plus-programmet kan du benytte deg av eksklusive tilbud og fordeler. Programmet gir individuelle bonuser til alle medlemmer og du kan også dra nytte av fordeler med andre medlemmer av oneworld-alliansen. Du tjener poeng hver gang du flyr med Finnair eller et av de andre oneworld-selskapene. Når du samler nivåpoeng stiger du i gradene og får tilgang til ytterligere tjenester og fordeler. De ulike nivåene er Basic, Silver, Gold og Platinum. Bonuspoeng kan du bruke til å oppgradere reiseklassen din eller kjøpe turpakker, produkter og partnertjenester.
Finnair Logo 120x60 Norway
 
 

Unreliable Coupons

Currently 3 unreliable coupons

Fly til Shanghai med priser fra kr 5490,-

fly til Bangkok med priser fra kr 5000,-

Fly til Seoul med priser fra kr 6380,-