NO
Tilbudskode.com – Finn ditt Tilbud eller Tilbudskode til Norske nettbutikker.
 

Feelunique Rabattkoder & Tilbud! - www.feelunique.com/?curr=NOK

Store RSS

Feelunique Skjønnhetsprodukter slik som hårpleieprodukter, sminke og hudpleieprodukter er tilgjenglig på nettet og ofte er prisen lavere enn man finner i en vanlig butikk. Feelunique tilbyr en rekke av disse produktene, og da både kjente og mindre kjente merker. Her finner du BareMinerals, Decleor, Yves Saint Laurent, Lacome, Redken og mye mer. Du bestiller enkelt på nettsiden og du får varene sendt hjem til deg i posten, lett og enkelt.
Feelunique har en rekke kampanjer og tilbud og du vil finnne dem alle her på tilbudskode.com.

  • tilbudskode feelunique, rabatt feelunique, rimelig kosmetikk, billig kosmetikk, billig hudpleie, rimelig hudpleie
 

Aktive Tilbud

På nåværende tidspunkt 2 aktive kampanjer

Fri frakt over 100 kr från Feelunique

Tilbudsiden til FeelUnique

Feelunique ble startet i 2005 og er den største nettbutikken i Europa for helse- og skjønnhetsprodukter. Selskapet jobber direkte med sine produsenter og har et nåværende utvalg på over 18 500 produkter. Flere av styremedlemmene i Feelunique had mange års erfaring fra media og skjønnhetsindustrien. Selskapet har derfor adgang til verdens ledende skjønnhetseksperter og berømte personligheter. Dette gjør det mulig å bringe kundene insider tips om de hotteste teknikkene og trendene. Filosofien bak selskapet og navnet er at alle burde kunne føle seg unik.

Feelunique har blitt kåret i topp-ti listen Which? Best Online Shops og kom på tredjeplass for kosmetikk, hårpleie og toalettartikler. Selskapet var vinneren av TWO InStyle Online Beauty Awards i 2012. Feelunique har også kåret som beste online beauty shop i Handbag.com Beauty Awards 2011 og ble kåret blant de hurtigst voksende selskapene i Sunday Times Fast Track i 2011 og 2012. I nettbutikken har du over 550 merker å velge mellom. De mest kjente merkene er bareMinerals, Decleor, Yves Saint Laurent, Lancome, Redken, ghd, TIGI and Kerastase.

Feelunique driver også en egen salong, spa og klubbhotell. Salongen er basert i Jersey, hvor du blir møtt av et team med hår- og skjønnhetsspesialister som tilbyr skreddersydde tjenester. Spaen befinner seg i et fem-stjerners hotell på Jersey. En av de mest populære behandlingene er Shankara Bliss. Kun naturlige ingredienser er brukt i denne to- og en halvtimes kroppsfornyelsen fra topp til tå. Hotellet er ikke bare utstyrt med spa men også et utendørs- og et innendørs svømmebasseng. Hotellets bar og restaurant er utmerket med stjerne i michelin-guiden.

Du trenger ikke å handle for mer enn 100 kroner for å få gratis frakt. Ved å bestille for mer enn 315 kroner kan du dessuten velge to gratis prøver.
 
 

Upålitelige tilbud

På nåværende tidspunkt 10 upålitelige tilbud

20% rabatt når du kjøper for over 300 kr hos Feelunique

20% rabatt på alt – Internationella kvinnodagen hos Feelunique

10% rabatt hos Feelunique

15% rabatt på alt hos Feelunique

15% rabatt ved kjøp av £100 hos Feelunique

Tilbudskode: 15% rabatt ved bestilling på over 100 pund hos feelunique

Tilbudskode: $15.50 i rabatt ved kjøp over $124 hos Feelunique

Tilbudskode: $4.65 rabatt ved kjøp av $46.50 hos Feelunique

Tilbudskode: 20% rabatt på kjøp over 50 pund hos FeelUnique

Kampanjer hos Feelunique

 

Copyright © 2018 | Når du leter etter en rabattkode - besøk Tilbudskode.com