SITE_CODE
Rabatkode - Tilbud, Rabatter & RabatKoder
 

Extra Optical Rabattkode & Erbjudanden! - https://www.extraoptical.com/no

Store RSS

Extra Optical Du kan alltid finne de beste Extra Optical rabattkoder, kampanjer og tilbud her på tilbudskode.com

Extra Optical er en norsk nettbutikk for briller. Alt du trenger er en brilleseddel fra optikeren, så kan du bestille fritt fra Norges billigste brillebutikk. Extra Optical er faktisk så sikre på at de har de billigste prisene i Norge at de refunderer mellomlegget hvis det skulle vise seg at de har tatt feil. De har også en fornøydgaranti og du får pengene tilbake hvis du ikke er fornøyd med varen. Hos Extra Optical kan du kjøpe briller med glass til under hundre kroner.

  • tilbudskode extra optical, rabattkode extra optical, rimelige briller, rimelige linser, salg briller, salg linser
 

Active Coupons

Currently 2 active coupons

Ved bestilling over 500 kr, tilbyr ExtraOptical fraktfri levering!

Ved bestilling over 500 kr, tilbyr ExtraOptical fraktfri levering! från Extra Optical

Extra Optical er et norsk selskap, med hovedkontor i Trondheim, som ble startet i 2010. Nettbutikken har utviklet seg til å bli en av Europas ledende brillebutikker på nettet. Nettsiden er nå lansert i seks land: Norge, Sverige, Danmark, Storbritannia, Spania og Tyskland. Extra Optical ble startet for å utfordre den almenne oppfattelsen om at briller må være dyre. Visjonen er at alle skal ha råd til et par kvalitets briller. Forretningsfilosofien er bygget på enkelhet, trygghet, og lavest mulige priser.

Alt du trenger for å handle hos Extra Optical er en brilleseddel foreskrevet av en optiker. Dette trenger du for å oppgi din brillestyrke. Så er det bare å velge ut den innfatningen som passer deg best. Brillene leveres rett hjem til din egen postkasse, så du slipper å gå noe sted for å hente dem. Normal leveringstid er 6-12 dager etter bestilling. Ved bestillinger på over 1000 kroner frakten helt gratis.

Målet er å tilby landets billigste priser og dette er ikke bare et mål, men det kundeløfte. Dersom du finner billigere tilsvarende briller hos en annen optiker i Norge, kan mellomlegget refunderes ved fremvisning av kvittering. Du kan også bytte eller få pengene dine tilbake, hvis de ikke passer eller hvis du simpelthen ikke likte modellen så godt likevel. Hvis du benytter angreretten må du selv dekke returfrakten. Angreretten går ut etter 14 dager etter at du har mottatt brillene. Brillene har også to års produktgaranti.

Extra Optical har et bredt sortiment med det aller nyeste på markedet. På nettsiden finner du et stort utvalg for damer og herrer. Modellene kommer i ulike prisklasser, farger og størrelser. Hos Extra Optical skal du kunne kjøpe et par briller med glass til under 100 kroner. Det gjør nettbutikken til stedet med de billigste prisene på briller i Norge. For å være sikker på at du har omtrent den størrelsen som passer for deg, er det lurt å sammenligne med de brillene du allerede har. Alle mål er oppgitt på nettsiden for å gjøre det så enkelt som mulig.
 
 

Unreliable Coupons

Currently 3 unreliable coupons

10% rabatt på briller – Extra Optical Rabattkode

Extra Optical Rabattkode – Fri frakt på alle ordre

Extra Optical Rabattkode – Gir 10% rabatt på norges billigste briller.