SITE_CODE
Rabatkode - Tilbud, Rabatter & RabatKoder
 

Expedia kampanjekode & Erbjudanden! - https://www.expedia.no/

Store RSS

Expedia

Expedia er verdens største reisebyrå på nett! Med sine forbindelser over hele verden, sørger Expedia for at du alltid får de laveste prisene på dine flyreiser, pakkereiser og hotell. Expedia har mer enn 400 flyselskaper, og over 290.000 hoteller i sin database, og er derfor stedet å gå for å bestille sin ferie for de aller fleste - både på grunn av det store utvalget, men også på grunn av de lave prisene!


Det er heller ingen gebyrer ved bruk av kort på Expedia, slik det er på mange av konkurrentene. Derfor unngår du skjulte og irriterende avgifter! Du får også sterke rabatter dersom du bestiller fly og hotell sammen, og du er også beskyttet av Reisegarantifondet. Vi på tilbudskode.com passer på å finne alle de beste tilbudene og rabattkodene på Expedia, slik at du til enhver tid er oppdatert og kan spare mest mulig på din kommende ferie.


Det er enkelt å bestille reise på Expedia. Du finner mye inspirasjon og tips på hjemmesiden deres, og så fort du har gjort et søk, kan du bla deg gjennom ulike pakker og løsninger for din ferie. Du kan betale med alle store debet og kredittkort. Om du trenger hjelp, er Expedia tilgjengelig på telefon og epost døgnet rundt - så du vil alltid få svar på dine henvendelser, uansett hvor du er i verden! Du kan også finne mye inspirasjon og få svar på spørsmål på Facebook og Twitter.

  • tilbudskode expedia, rabatt expedia, salg reiser, rimelige reiser, tilbud reiser
 

Active Coupons

Currently 6 active coupons

Opptil 70% rabatt på restplasser hos Expedia

Bonusprogram hos Expedia

Romantisk weekend i Paris med Expedia

Berlin ferie med Expedia

Expedia salg på flybilletter!

Eksklusivt: 50% på hotellrom for medlemmer hos Expedia

Expedia er verdens største reiseselskap på nettet. Selskapet ble opprinnelige startet i 1996 som en del av Microsoft og ble skilt ut i 1999. I 2001 ble Expedia kjøpt av TicketMaster, eller InterArctiveCorp som selskapet ble hetende etter 2003. Expedia ble skilt ut igjen i 2005 som Expedia Inc. Dette selskapet er moderselskap til flere reiseselskap, inkludert Expedia.com, Hotels.com, Hotwire.com, Egencia, Venere, Expedia Local Expert, Classic Vacations og eLong. Til sammen opererer Expedia Inc i over 60 land. Den norske nettsiden ble startet i 1998.

På Expedia.com finner du flyreiser fra et utvalg av over 400 flyselskaper. Du kan samtidig bestille hotellopphold og kan velge mellom over 290 000 ulike hotell rundt omkring i verden. Du har dermed muligheten til å sette sammen din egen pakkereise og både reise og hotell tilbys til nedsatte priser. Ved hjelp av uavhengige hotellanmeldelser er det dessuten enkelt å finne stedet som passer for deg. Gjennom Expedia kan du i tillegg bestille leiebil fra de mest anerkjente utleiefirmaene og finne tusenvis av aktiviteter. Som medlem av nyhetsbrevet får du dessuten tilbud og verdikuponger, reiseguider og reisetips, aktivitetsforslag, kart, reiseforsikring, og reiseinformasjonsservice. Expedia kundestøtte er tilgjengelig 7 dager i uken.

Expedia krever ingen gebyrer ved bruk av kredittkort, og det er ingen endring- eller avbestillingsgebyrer. Nettsiden har også et løfte om prismatching. Hvis du finner en lavere pris på samme hotellrommet et annet sted, vil Expedia refundere mellomlegget. Den lavere prisen må naturligvis gjelde samme datoer, oppholdslengde, prisplan, romtype og inkludere alle skatter og avgifter. Hvis du bestiller både fly og hotell kan du få 7% i avslag på prisen. Expedia er medlem av reisegarantifondet. Dette betyr at du er garantert pengene tilbake om reisen må kanselleres på grunn av konkurs.

People Shaped Travel Konseptet "People Shaped Travel" er rettet mot å gjøre det så enkelt som mulig for kunden å skreddersy sin reise etter egne behov og ønsker. Enten det dreier seg om forretningsreise eller ferie, utdrikningslag eller 25 års bryllupsdag, om du har lyst til å bo på en kjent hotellkjede eller vil prøve et nytt boutiquehotell eller foretrekker å sitte ved vinduet eller midtgangen, kan Expedia hjelpe til med å finne løsningen som passer for deg. Kanskje vet du allerede nøyaktig hva du leter etter eller trenger litt råd og inspirasjon. Uansett, er Expedia klar til å bistå med et nettverk som gjør det mulig å finne pakken som møter dine behov og ønsker.
 
 

Unreliable Coupons

Currently 10 unreliable coupons

Bestill minst 5 netter og spar 35 % på utvalgte hoteller hos Expedia

Leiebilsalg hos Expedia

Pakketilbud med 2 netter for 1999 kr eller mindre hos Expedia

Billige storbyferier hos Expedia

Juletilbud på reiser hos Expedia

Hoteller for 499 kr eller mindre på 4 stjerners hotell hos Expedia

Bestill fly + hotell og få 1 overnatting gratis hos Expedia

Stort salg på utvalgte hoteller i 72 timer hos Expedia

Opptil 50% rabatt på aktiviteter hos Expedia

Opptil 45% rabatt på vårtilbud hos Expedia