SITE_CODE
Rabatkode - Tilbud, Rabatter & RabatKoder
 

Dentasy Rabatkode & Erbjudanden! - www.dentasy.no/

Store RSS

Dentasy Det norske selskapet Dentasy selger tannbleking av høyeste kvalitet. Dette produktet sikrer at du får de hviteste tennene, uten at du behøver å bekymre degfor sikkerheten. Dentasy er trygt, grundig testet og svært skånsomt mot munn og da spesielt tannkjøttet. Dette produktete er produsert i Frankrike og er helt fritt for peroksid som er et stoff som kan gi allergiske reaksjoner.
Du får mange gode rabatter fra Dentasy og de tilbyr en 100% fornøyd garanti.

 

Active Coupons

Currently 2 active coupons

Gratis frakt! från Dentasy

Få 15% rabatt på tannbleking med Dentasy

Alle ønsker et hvitt smil, men kaffe og andre produkter kan misfarge tennene. Tannlegen kan hjelpe med bleking av tennene, men dette er ofte svært kostbart. Det finnes mange forskjellige produkter for hjemmebruk, og Dentasy er et norskt firma som har spesialisert seg på å tilby blekningsprodukter.
Dette firmaet selger produkter de har kjøpt inn fra Frankrike, som de da fører inn til Norge. De sender igjen dette ut til kundene, og dermed slipper man toll og andre ekstra utgifter. Dette produktet er testet i Europa og er ansett som svært skånsomt for både tenner og tannkjøttt.

 

Produktet inneholder ikke peroksid og inneholder kun kjente virkestoffer som gir gode resultateter.
Dentasy gir en 100% fornøyd garanti, slik at kunder kan bruke deres produkter uten risiko. Hovedkontoret ligger i Bergen og varene sendes ut samme virkedag. Lett og enkel levering i postkassen.