SITE_CODE
Rabatkode - Tilbud, Rabatter & RabatKoder
 

Dekkonline Rabattkoder & Erbjudanden! - www.dekkonline.com/

Store RSS

Dekkonline Dekkonline er et en nettbutikk som selger og sender ut dekk til bileiere over hele landet. De kan presse prisene på dekk ettersom de er en del av et større konsern som selger dekk til bileiere over hele Europa. Dermed får de en god innkjøpspris, noe som også kommer norske kunder til gode. Det hevdes at man kan få så mye som 25% lavere priser på dekke hos oss, sammenlignet med konkurrentene.

Ettersom de fleste har en bil eller to så kan 25% avslag i forhold til vanlige priser bety en vesentlig besparelse. Dekkene leveres hjem til deg, men kan også sendes til en av de mange dekkskifter bedriftene som dekkonline.no samarbeider med. Så om du ikke ønsker å skifte dekk selv, så er det flere muligheter.

Selvsagt har også dekkonline mange gode tilbud, så husk å sjekke her hos oss på tilbudskode.com for å få de siste tilbudene på sommerdekk og vinterdekk hos denne forhandleren.

 

Active Coupons

Currently 1 active coupons

Gratis levering for minst 2 dekk hos Dekkonline

Dekkonline tilbyr norske kunder gode tilbud på kvalitetsdekk takket være deres store lagre og gode innkjøpsavtaler. De har fokus på brukervennlighet og ikke minst, at dette skal være praktisk for kunden.
Så man kan bestille online, og her er det ingen åpningstider. Man kan bestille når om helst og ikke minst fra hvor som helst, så lenge man har en internett forbindelse.

Pakken blir levert innen 7 arbeidsdager, og er klar til montering. Skulle man ikke ha lyst til å montere dekket selv, så samarbeider dekkonline med flere monteringsverksteder. De fleste kundene rapporterer at de enkelt fant et monteringsverksted i nærheten.

 

Dekkonline er et internasjonalt selskap, men de regner raskt ut både toll og evt. moms, og inkluderer dette i prisen. Så det blir ingen skjulte avgifter og gebyrer.

Det er flere betalingsløsninger tilgjengelig, så man kan velge den som passer en best.

 
 
 

Unreliable Coupons

Currently 10 unreliable coupons

5% rabatt på sommerdekk og komplette hjul hos Dekkonline

Dekkonline rabatkode : 5% rabatt på komplette hjul hos Dekkonline

5% rabatt på vinterdekk og komplette hjul hos Dekkonline

5% rabatt på Black Friday – Dekkonline.com rabattkode

5% rabatt på sommerhjul og komplette hjul hos Dekkonline

5% rabatt på Goodyear sommerdekk og komplette hjul hos Dekkonline

10% rabatt på Metzger Bremser hos Dekkonline

5% rabatt på Hankook bildekk og komplette hjul – Dekkonline rabattkode

Tilbudskode: 5% rabatt på bildekk og komplette hjul hos Dekkonline

Tilbudskode: 3% rabatt på Goodyear bildekk og komplette hjul hos Dekkonline