SITE_CODE
Rabatkode - Tilbud, Rabatter & RabatKoder
 

Cruise Control Rabattkoder & Erbjudanden! - www.cruisecontrol.no/

Store RSS

Cruise Control Cruisecontrol har tilbud på en GPS som advarer deg mot fotobokser i trafikken. Glemmer du å sjekke speedometeret? Har du brukt unødvendige penger etter at en fotoboks har blinket rødt mot deg? Da er dette for deg! Cruisecontrol sparer deg tusenvis av kroner som du heller kan bruke på deg selv. Dette produktet har fått strålende tilbakemeldinger og er ekstremt pålitelig. Den er liten i størrelse, men kraftig i bruk. Kjører du for fort når du nærmer deg en fotoboks, piper den høylytt inntil du er nede i fartsgrensen. Dermed er det umulig å kjøre forbi en fotoboks uten at du er klar over det. Er dette lovlig spør du deg selv. Ja, dette produktet er faktisk fullstendig lovlig. GPSen varsler over 30000 fotobokser i hele 19 forskjellige land i Europa. Slå til på Cruisecontrol sitt salg på dette produktet, og si ha det til giroer fra Statens Innkrevingssentral.

 

Active Coupons

Currently 1 active coupons

Fri frakt på fotoboksvarsler hos Cruise Control

Har du lett for å glemme å sjekke speedometeret? Allerede brukt unødvendige penger på fartsbøter? Da er dette din redning. Cruisecontrol hjelper deg å spare tusenvis av kroner på fotobokser i trafikken.

Cruisecontrol gir deg en billig GPS som advarer deg mot fotobokser i trafikken. GPSen er liten i størrelse, men kraftig i bruk. Den er ekstremt brukervennlig, alt du trenger å gjøre er å sette i batteriet og slå på fotoboksvarsleren. Kjører du for fort når du nærmer deg en fotoboks, begynner den å pipe høylytt inntil du er nede i fartsgrensen. Denne pengespareren er fullstendig lovlig, varsler over 30 000 fotobokser og kan brukes i 19 forskjellige land i Europa.

Dette produktet ble utviklet i Norge av Soko AS, som ligger i Oslo. Det selges i forskjellige foretninger over hele landet og har vært på markedet i 7 år. Cruisecontrol har fått strålende kritikker, og kundene har mye godt å si om dette produktet. Det er veldig pålitelig, og gjør det umulig å kjøre forbi en fotoboks uten at du er klar over det. Nå får du til og med 12 måneder med Cruisecontrol sitt gratis abonnement med uforpliktende oppdateringer, med på kjøpet.

Cruisecontrol har nå salg på GPSen. Si ha det bra til giroer fra Statens Innkrevingssentral, og spar penger på dette produktet.
 
 

Unreliable Coupons

Currently 1 unreliable coupons

30% på fotoboksvarslerpå Black Friday hos Cruise Control