SITE_CODE
Rabatkode - Tilbud, Rabatter & RabatKoder
 

Climbing247 Rabattkode & Erbjudanden! - https://www.climbing247.no/no/

Store RSS

Climbing247 Er du glad i å klatre og opptatt av kvalitetsutstyr? Da bør du sjekke nettbutikken Climbing247. Her finner du kun topp kvalitetsvarer, laget for å gjøre din klatreopplevelse bedre, til en god pris. Nå har butikken fått sin egen avdeling i Norge, noe som betyr at du ikke behøver å bekymre deg over tollavgifter eller høye fraktkostnader.Climbing247 jobber kontinuerlig med å senke prisene, og her hos tilbudskode.com finner du alle rabattene og tilbudene fra klatrestart. Dermed kan du være først ute med å handle på salget, spesielt om du melder deg på tilbudskode.com sitt nyhetsbrev. Da får tilbudene fra klatrestart og andre butikker du velger deg ut, rett i din innboks. Du går aldri glipp av et tilbud igjen!

 

Active Coupons

Currently 2 active coupons

Fri Frakt från Climbing247

Fri Frakt från Climbing247.no ved kjøp over 1000 kr

Klatrestart er opprinnelig et svensk firma, og har fremdeles svenske eiere. Firmaet har drevet med klatreutstyr helt siden 2004, men da under et annet navn. Nå har denne familiebedriften bestemt seg for å satse på Klatrestart og har blant annet etablert et norskt lager. Dermed slipper kundene å bekymre seg for ekstra utgifter i form av toll på varer.
Klatrestart er en familiebedrift som er opptatt av kvalitet. Derfor tester de nøye alle produktene sine, personlig, før en ny varegruppe legges ut i butikken. De sjekker funksjonalitet og ikke minst kvalitet, for å sikre at kunden blir 100% fornøyd. Skulle du ikke blir 100% fornøyd med kjøpet ditt, kan du ta det opp med personalet direkte. De har en 100% fornøyd garanti og er enkle å få tak i. Denne bedriften har virkelig fokus på kvalitet.

Det er alltid 90 dagers åpent kjøp hos Klatrestart slik at du kan få tenke deg nøye om før du aksepterer eller avviser kjøpet. Selvsagt får du tilgang til kundestøtte i denne perioden slik at du kan få svar på alle dine produkt relaterte spørsmål. Skulle du ønske å handle i en fysisk butikk, har klatrestart en butikk i Alvdalen. Dette er dog bare ment som et tilskudd til nettbutikken, og derfor er åpningstidene begrenset. Så husk å sjekke åpningstidene før du bestemmer deg for å ta en tur innom denne butikken.

Utvalget i nettbutikken inkluderer både utstyr for nybegynnere og for de erfarne klatrerne. Klatrestart har og utstyr til barn slik at de kan få prøve seg opp fjellveggen eller i en klatrevegg. Dette kan selvsagt bli dyrt, derfor jobber Klatrestart hardt med å sikre at prisene er rimelige. De legger ofte ut tilbud og gir mange gode rabatt til både nye og returnerende kunder.
 
 

Unreliable Coupons

Currently 10 unreliable coupons

20% rabatt på klatreseler fra Black Diamond Solution hos Climbing247

30% rabatt på klær fra Black Diamond hos Climbing247

20% rabatt på klær fra Black Diamond hos climbing247

10% rabatt på alt fra Mammut hos Climbing247

10% rabatt på alle klatrehjelmer hos Climbing247

20% rabatt på alle klær og klatreklær hos Climbing247

20% rabatt på soveposer hos Climbing247

15% rabatt på liggeunderlag hos Climbing247

20% rabatt på alt fra Lundhags hos Climbing247

100 kr rabatt om du handler for 1000 kr eller mer hos Climbing247