SITE_CODE
Rabatkode - Tilbud, Rabatter & RabatKoder
 

Clas Ohlson Kupongkode & Erbjudanden! - www.clasohlson.com/no/

Store RSS

Clas Ohlson Clas Ohlson er mye mer enn en jernvarebutikk - på Clasohlson.com får en kjøpt produkter til hjem, fritid, elektro, multimedia, samt de har et stort sortiment av tusentalls reservedeler og tilbehør. Denne butikken er opptatt av å gi kunder et stort utvalg av praktiske produkter til en god pris.

Nettbutikken har alltid mange 'dingser' på tilbud og flere gode kampanjepriser - noen tilbud finnes kun på nett som gjør nettbutikken ekstra attraktiv!

  • clas ohlson tilbudskode, clas ohlson tilbud, clas ohlson salg, clas ohlson rabatter,
 

Active Coupons

Currently 1 active coupons

Salgsiden til Clas Ohlson

Clas Ohlson startet et lite prostordrefirma for å gi kunder tilgang til praktiske, snedige og morsomme dingser. Fra oppstarten i 1918, har dette firmaet utviklet seg til å bli en vellykket europeisk detaljehandel. I dag har selskapet rundt 4 300 ansatte spred i flere land som Sverige, Norge og Kina. Alle de ansatte jobber for å finne løsninger som passer kundens spesielle hjemmeprosjektet. Denne lidenskapen er arven fra Clas Ohlson, Clas Ohlson ånden.

Bedriftskulturen hos Clas Ohlson er preget av ansvarsfølelse, lagånd, gjensidig respekt og åpenhet rundt utveksling av tanker og ideer. I et slikt miljø får ideer og løsninger muligheten til å vokse. Selskapet har en lav personalutskifting, gode resultater i spørreundersøkelser blant de ansatte og kunderservice, kvaliteter de har fått flere priser for.

Kundene ser denne filosofien i praksis, enten de besøker en fysisk butikk eller de surfer på nettet. Kundeservice er lett å få tak i og de hjelper deg gjerne med både store og små problemer. Derfor er det enkelt å handle hos Clas Ohlson. Kundene finner det de trenger, enten de vet nøyaktig hva de trenger eller de må lete litt i det store utvalget.
Nettbutikken gir kunder muligheten til å finne varene de trenger på nettet, slik at alle får muligheten til å benytte seg Clas Oholsons store utvalg uansett hvor de bor.

 
 

Unreliable Coupons

Currently 10 unreliable coupons

20 kr rabatt på heat holders varmesokk hos Clas Ohlson

30% rabatt på fotorammer hos Clas Ohlson

500 kr rabatt på gulvvaskemaskin hos Clas Ohlson

70 kr rabatt på Casio kalkulator hos Clas Ohlson

1000 kr rabatt på FlashForge Finder 3D-skriver hos Clas Ohlson

150 kr rabatt på sopp- og frukttørker hos Clas Ohlson

200 kr rabatt på mikrobølgeovn hos Clas Ohlson

80 kr rabatt på gulvvifte hos Clas Ohlson

80 kr rabatt på telt til 3 personer hos Clas Ohlson

100 kr rabatt på 20 l kjøleboks hos Clas Ohlson